Bäst på internet: Nicki Minaj läser Maya Angelou + Kylie Jenner-hatet

9:55 20 Nov 2015

Tro det eller ej – nu har jag hängt runt på internet igen. Eller: på extra mycket feels-versionen av internet, rättare sagt.

Perfekt komplement till att inte kunna lyssna på något annat än Ji Nilssons Nothing, visst?

Tänkte på mina älskade poesibloggare Anna Axfors & Elis Burrau (återkommande när det handlar om ”bäst på internet”) när jag såg denna. Tänk om Nicki Minaj kan hjälpa till att göra poesin sexig, tänkte jag! Och så tänkte jag, som jag ofta tänker, att det är helt otroligt att Nicki Minaj existerar. Att hon läser Maya Angelous Still I Rise på en välgörenhetskonsert för ”progress on race in America”.

Det är ju i vissa kretsar inte särskilt populärt att gilla Kylie Jenner. Men nu råkar jag göra det ändå. Den här videon må vara lite övertydlig på ett ganska gymnasialt/amerikanskt sätt, men berördes ändå oväntat starkt i slutet? Trots att budskapet är något så banalt som ”titta, hon blir gladare ju mer smink hon har på sig”. Men vem blir inte det, am I right.

/#jesuiskylie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG