Sju tankar om säsongsavslutningen av Bron

10:10 30 Nov 2015

Förra veckan var det Boys som svek mig genom att ta slut. Idag sörjer jag istället den tredje säsongsavslutningen av Bron.

Jag måste dela min sorg med någon, och vem är en bättre vän till mig än internet, inte sant? Alltså: här följer sju saker jag inte kan sluta tänka på efter igår. Spoilervarning utfärdas förstås, men det hoppas jag att ni förstår själva, herregud.

1. Pillermissbruk och allt, tack.

2. De som chattade med serieskaparen Hans Rosenfeldt & SVT Drama-chefen på svt.se efter avsnittets slut… De är inte så smarta, va? (Och haha, kudos till Rosenfeldt för svaren ”det var coolt” och ”bränna sig själv i munnen är ju inte så svårt…”.)

3. Falska Anders Borg, alltså inhoppande polisen Rasmus Larsson, vilken jävla sopa. Alltså, hade inget smartare att tänka om honom. Bara: sopa.

4. När skaffade egentligen Henrik Sabroe en gigantisk glugg mellan framtänderna? Eller har han bara aldrig öppnat munnen förut?

5. Chockerande upptäckt: Hans Rosenfeldt är alltså inte bara världens bästa dramatvförfattare – han är också världens längsta man.

6. Herregud, när de satt i bilen i sista scenen och tittade på varandra… En scen som gjord för att skriva fanfiction utifrån, det säger jag er. Min chef har ännu inte kommenterat min uppsägning.

7. intressant att Sofia Helin började spela Saga Norén när hon fick frågan om huruvida hon ska fortsätta spela Saga Norén eller ej?

Jaha, då var det bara att sätta sig och börja skriva Nobroe-smut (uppfann Nobroe som pairingnamn för Saga & Henrik nu, bra va?) då. Osäkra källor tyder på att det, om det ens blir någon, är två år till nästa säsong. Vi klarar det tillsammans, okej?

/Greta Sabroe

4 kommentarer | “Sju tankar om säsongsavslutningen av Bron”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Oskar skriver:

  Haha. Gluggen. Tänkte exakt samma sak.

 2. Anna skriver:

  Jag behöver också en stödgrupp för att Bron är slut, det finns ju inga vettiga diskussionsforum för detta. Chatten var ju ett skämt, de svarade inte på någon av mina angelägna frågor, utan en gång i minuten på ”blir det en säsong 4”. Jag tycker MINST att de kan bjuda på bortklippt material, t.ex vad som hände m Annika & clas i slutet som klipptes bort.

 3. Anna skriver:

  Jag behöver också en stödgrupp för att Bron är slut, det finns ju inga vettiga diskussionsforum för detta. Chatten var ju ett skämt, de svarade inte på någon av mina angelägna frågor, utan en gång i minuten på ”blir det en säsong 4”. Jag tycker MINST att de kan bjuda på bortklippt material, t.ex vad som hände m Annika & clas i slutet som klipptes bort.

 4. i read the article
  it has a really new subject and i’m wonder about it
  it was so new for me

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg