SNAPCHATRECENSION: Säsongsavslutningen av Boys

8:32 25 Nov 2015

Jaha, ni undrar hur jag känner inför uppmärksammade SVT-serien Boys såhär efter finalen? Jag som skrattade så åt skådespelarnas intervjucitat inför premiären?

Jag kan avslöja för er att jag just såg det allra sista avsnittet. Och grät.

Nej, det var en överdrift. Men jag tyckte uppriktigt synd om Leo när han satt där på berget och grät och sa ”jag vill bara röka tills det inte känns någonting”. Boys har nämligen fått närmast mytiska proportioner i min bekantskapskrets – vi har citerat ordagrant ur serien, hånat varandra angående vem som är mest lik Victor, och blivit kära i Bassi (förutom en störd jävel till vän som istället blev kär i Lovisa). Det har varit huvudsakligt samtalsämne för ett antal dejter jag varit på lately (säger en del om vilka jag dejtar, hm?). Och häromdagen frågade min pappa – i upplösningstillstånd – mig när det kommer en andra säsong.

Jaja. Allt som är lika delar skamsköljningsframkallande och genuint bra har ett slut. Men jag snapchattade intensivt från mitt livs sista Boys-stund, och jag tänkte att jag skulle dela med mig av det.

(Tyvärr har internet inte kommit så långt än att det på ett enkelt sätt går att embedda videos här. Följer gör alltså delvis printscreens från videos. Vill man se rörligt på lilla mig på Snapchat är det inte så svårt att lista ut vad jag heter!)

/Fru Bassi

8 kommentarer | “SNAPCHATRECENSION: Säsongsavslutningen av Boys”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. SUBBAN skriver:

  ; _____ ;

 2. Oskar skriver:

  Blir det någon andra säsong?! Höll på att missa detta guldkorn pga den totala sågningen efter att folk hade sett trailern (!). Älskar Boys!

 3. Anna skriver:

  Meen neeej, hur kan en bli kär i Bassi?! Fattar 0

 4. Anna skriver:

  Meen neeej, hur kan en bli kär i Bassi?! Fattar 0

 5. C skriver:

  Hahaha älskar detta så mycket!

 6. C skriver:

  Hahaha älskar detta så mycket!

 7. C skriver:

  Hahaha älskar detta så mycket!

 8. C skriver:

  Hahaha älskar detta så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG