Dagens enda sanna glädje: Prinsessan Estelle önskar god jul

1:21 18 Dec 2015

I dagens avsnitt av Keeping Up With The Kungafamilj, som jag följer eftersom jag trots teoretiskt republikförespråkande känner passionerat för väl valda delar av The Bernadottes, bakar Estelle knäckebröd. Och hälsar svenska folket god jul.

Herregud, minns hur många gånger jag såg förra årets julhälsning. Nej, ska till och med erkänna det här: minns att jag och mina vänner under en tid frekvent citerade Daniel Westling när han säger ”Häng den var du vill!”. Så känner man igen ett riktigt freak, hörni.

I 2015 års julhälsning har de tagit sig till Skansen för att baka tunnbröd. Estelle har börjat prata väldigt bra, alltså, oroväckande bra. (Bonusfakta om Estelle: en gång såg jag henne prata felfri engelska med sin barnflicka på ett fik. Herregud, vilket a-barn.) Daniel Westling misslyckas med att kavla sina bröd. Och Victoria, ja, alltså, det är sen gammalt att jag är kär i Victoria.

Fick på fullaste allvar tårar i ögonen när Victoria & Daniel kramades. Tar helg nu.

/Greta Bernadotte

En kommentar | “Dagens enda sanna glädje: Prinsessan Estelle önskar god jul”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Safety vest skriver:

    Nice video! Lovely girl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp