Kim + Kanye = Saint West

2:05 8 Dec 2015

Kim Kardashian, min favoritperson på hela jorden, har fött barn. ”Din favoritperson även av alla du känner och älskar?”, undrar ni. ”Inga kommentarer”, svarar jag.

Ja, det var ju några dagar sen hon födde. Den femte december, närmare bestämt. Men av olika anledningar har jag lite fördröjd förmåga att ta in saker som händer just nu, så det har liksom inte slagit mig förrän just i denna stund. En ny liten Kardashian att lära känna på outhärdligt långt avstånd! En Kardashian som heter Saint West! Det är för mycket för mig, hörni. Magiskt namn, magiska föräldrar, med största säkerhet ett magiskt barn.

Men inte riktigt lika magiskt som North, va? Känns som en statistisk omöjlighet (och ni vet ju dessutom vad jag tycker om killar).

Så symboliskt, för övrigt, att Saint hörde Kims Instagrambön och föddes bara några timmar efter att hon la upp en bild på sin mage med texten ”ready whenever you are lol”. Äkta mor/barn-kärlek in this day and age!

Roligt extramaterial, courtesy of internet. Notera tidpunkten för tweeten, alltså!

/Greta ”Saint” Thurfjell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG