Triss i tjejer: Amber Rose, Paris Hilton & Kylie Jenner i tidningen

4:09 3 Dec 2015

Nu är det för många favorittjejer i tidningen för att man ska hinna ha alla som bakgrundsbild på mobilen.

Först: Paris Hilton för Paper Magazine!

Omdiskuterade bilderna på Kylie Jenner för Interview Magazine. Men de är ju rent objektivt fina, det måste ni hålla med om, goals för en alien-otherkin som jag.

Och sist men motsatsen till minst: Amber Rose, även hon för Paper Magazine, utklädd till sina feministiska idoler. Valde den på Pussy Riot-Amber som mobilbakgrund till slut.

/Greta Hilton-Jenner-Rose

5 kommentarer | “Triss i tjejer: Amber Rose, Paris Hilton & Kylie Jenner i tidningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. E skriver:

  jag förstår verkligen inte vad dessa bilder tillför? det är ju bara fotot och dessutom finns det hur mycket sånt här som helst idag. kan nån förklara fotokonst för mig. jag begriper verkligen inte. /undrande

 2. Hej Sonja skriver:

  Nä jag tycker att dom är hemska. Förstår inte hur du kan tolka dom till en trevlig symbolik? Om du nu gör det, du kanske bara gillar dom ändå. Jag kan i alla fall inte tolka dom positivt även om jag försöker. Jag får typ en klump i magen av dom.

 3. Jenny skriver:

  JENNER bilderna är ju fullkomligt vidriga o bruden e knappt 18??? Sån jävla sexualisering och passivisering av henne. Hon är en jävla sexdocka. Blir så Jävla lack. Och estetiskt tröttsamt att d fortfRande är ”spännande” i tidningarns mening att ha en naken brud i uppslag. COME ON en har sett det TUSEN gånger, så jävla tråkigt!

 4. Jenny skriver:

  Plus jag får seriös patriarkal sexistisk ångest över att skiten aldrig tar slut och att alla män vill ligga med 17 åringar -känsla av jenner bilderna

 5. Petr skriver:

  Jag håller med tidigare kommentarer om att bilderna är extremt sexistiska och endast är tagna för ”the male gaze.” Dessutom tycker jag att det är synd att så många höjer kvinnor som Amber Rose och Nicki Minaj till skyarna som det nya inom feminism. De har extremt grunda analyser av det patriarkala samhället och att posta bilder, re-tweeta allt dom gör känns bara som en lat väg till credd. Vi kan ta hur många selfies för feminism vi vill, men utan solidaritet och djupare analyser kommer vi ingenstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg