Idag ska jag äta middag med Rebecka Bjurmell

7:07 29 Nov 2019

Efter en vecka av att försöka hinna med varje rolig sak på agendan så har jag äntligen nått fredag. Allting startade i Måndags, jag jobbade under dagen och sen lämnade jag Haga med några vänner för att röra mig till Tranqilo för att besöka Pre-Launch Party Mojito Monday – Helt enkelt Tranqilo har börjat med event på måndagar med Mojitos. Alltså för första gången i fucking världshistorien är en måndag rolig igen. Jag spenderade typ en timme där och åt god mat drack en drink innan jag i vanlig ordning som en pirat tog över djbåset. (tack och förlåt Emilio.) Dom hade eld i djbåset och som vanligt med mig så eskalerade detta in i röjfest inom 30 minuter. – Slutsats, det var skitkul. Jag har ingen aning om hur framtida event kommer se ut, för just detta behövde man osa och vara inbjuden till. Men jag hoppas dom bokar mig som dj så jag slipper ta över båset med våld. Eventet var bra styrt och kul men saknade lite folk.

Mojito Monday får just nu 4/5 I betyg av mig. ☾☾☾☾

Tisdag ramlade över mig, jag hade så mycket jobb att ta efter och jag fastnade i det.

Onsdag kom som en frisk fläkt. Harun skulle spela på våning två på Yakida och jag har faktiskt fått tillbaka min kärlek för onsdagar så jag var där. Som veckan innan då jag spelade var det proppfullt och svinkul på knappt en halvtimme. Harun gjorde som alltid bra ifrån sig men nu var han faktiskt extra bra. Embla fick som vanligt credd för att hon är en bra dj fast hon inte är dj och jag skötte ljuset helt värdelöst men ingen blev arg. Alla mina vänner kom och vände stället upp och ner i vanlig ordning. Jag headbangade till Cascada så hårt att jag nog måste besöka en läkare men jag är lyckligare nu.

Harun på en helt jävla vanlig onsdag får betyg 5/5 av mig för att han alltid levererar och sen han flyttade hit, har hjälpt Göteborgs klubbscen att växa. Han är dessutom både en fin vän och en väldigt kreativ som dj. Om du missat hans spelningar – ta tag i det han kör ikväll på lounges till 04.  ☾☾☾☾☾

Under Torsdagen så tog jag mig till 5 Point tattoo för att skaffa en ny tatuering på armbågen. Det gjorde som väntat svinont men – man har så jävla trevligt där och alla som jobbar där är proffsiga och skitroliga. Tips om ni planerar att gadda er i Göteborg. Jag har nu fyra stycken gjorda där, och jag är så nöjd.

NU. Är det äntligen fredag, min dag. Jag spelar på Folk ikväll och innan det ska jag äta middag med en av mina bästa vänner Rebecka Bjurmell. Hon är förutom en duktig och extremt poppis fotograf också väldigt rolig att gå ut med. Innan jag spelar så äter vi trerätters på Folkteatern och jag ska faktiskt klä upp mig för detta är nog det närmsta jag haft till en dejt på länge. Så, nu ska jag byta om och röra mig. Kom förbi och säg hej eller dansa när jag spelar. Det är äntligen helg och det måste faktiskt någon fira. Jag spelar 23 – 03

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp