Idag ska jag äta middag med Rebecka Bjurmell

7:07 29 Nov 2019

Efter en vecka av att försöka hinna med varje rolig sak på agendan så har jag äntligen nått fredag. Allting startade i Måndags, jag jobbade under dagen och sen lämnade jag Haga med några vänner för att röra mig till Tranqilo för att besöka Pre-Launch Party Mojito Monday – Helt enkelt Tranqilo har börjat med event på måndagar med Mojitos. Alltså för första gången i fucking världshistorien är en måndag rolig igen. Jag spenderade typ en timme där och åt god mat drack en drink innan jag i vanlig ordning som en pirat tog över djbåset. (tack och förlåt Emilio.) Dom hade eld i djbåset och som vanligt med mig så eskalerade detta in i röjfest inom 30 minuter. – Slutsats, det var skitkul. Jag har ingen aning om hur framtida event kommer se ut, för just detta behövde man osa och vara inbjuden till. Men jag hoppas dom bokar mig som dj så jag slipper ta över båset med våld. Eventet var bra styrt och kul men saknade lite folk.

Mojito Monday får just nu 4/5 I betyg av mig. ☾☾☾☾

Tisdag ramlade över mig, jag hade så mycket jobb att ta efter och jag fastnade i det.

Onsdag kom som en frisk fläkt. Harun skulle spela på våning två på Yakida och jag har faktiskt fått tillbaka min kärlek för onsdagar så jag var där. Som veckan innan då jag spelade var det proppfullt och svinkul på knappt en halvtimme. Harun gjorde som alltid bra ifrån sig men nu var han faktiskt extra bra. Embla fick som vanligt credd för att hon är en bra dj fast hon inte är dj och jag skötte ljuset helt värdelöst men ingen blev arg. Alla mina vänner kom och vände stället upp och ner i vanlig ordning. Jag headbangade till Cascada så hårt att jag nog måste besöka en läkare men jag är lyckligare nu.

Harun på en helt jävla vanlig onsdag får betyg 5/5 av mig för att han alltid levererar och sen han flyttade hit, har hjälpt Göteborgs klubbscen att växa. Han är dessutom både en fin vän och en väldigt kreativ som dj. Om du missat hans spelningar – ta tag i det han kör ikväll på lounges till 04.  ☾☾☾☾☾

Under Torsdagen så tog jag mig till 5 Point tattoo för att skaffa en ny tatuering på armbågen. Det gjorde som väntat svinont men – man har så jävla trevligt där och alla som jobbar där är proffsiga och skitroliga. Tips om ni planerar att gadda er i Göteborg. Jag har nu fyra stycken gjorda där, och jag är så nöjd.

NU. Är det äntligen fredag, min dag. Jag spelar på Folk ikväll och innan det ska jag äta middag med en av mina bästa vänner Rebecka Bjurmell. Hon är förutom en duktig och extremt poppis fotograf också väldigt rolig att gå ut med. Innan jag spelar så äter vi trerätters på Folkteatern och jag ska faktiskt klä upp mig för detta är nog det närmsta jag haft till en dejt på länge. Så, nu ska jag byta om och röra mig. Kom förbi och säg hej eller dansa när jag spelar. Det är äntligen helg och det måste faktiskt någon fira. Jag spelar 23 – 03

 

 

 

 

2 kommentarer | “Idag ska jag äta middag med Rebecka Bjurmell”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 2. Jehonna skriver:

  Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
  Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp