Det enda eventet du borde kolla in idag

6:38 23 Nov 2019

Det är lördag, jag har svept över evenemangen som finns idag och beslutat att det absolut bästa ni kan hitta idag är på en av mina favoritklubbar Lounge(s)

(Innan det så spelar min vänner Daniel Folkemark + Viola på Folk! Om ni vill värma upp med lite bubbel i trevlig miljö med bra musik.)

 

Här kommer info! tips om ni ska på lounges är att gå i tid det blir alltid kö på lördagar! Kram

På lördag gästas Göteborg och klubben Lounge(s) av Pistonhead-koncepetet, Made By:

Sist Made By: besökte Göteborg var det NUDA paper som höll i fanan genom att ta över hela Yaki-Da och fyllde varenda våning med konst och musik.
Denna kvällen kommer kureras av Les Big Byrd och har nu med sig har de banden Kanot och Holy, som kommer spela live.
I DJ-båset under kommer vi hitta Samo DJ, Towlie och Mackan Lindström. Les Big Byrds kommer även genomföra ett exklusivt DJ-set.

Kvällen genomförs tillsammans med Pistonhead Foundation som alltid varit övertygade om att uppmärksammandet av, och bidraget till kreatörers arbete, är en förutsättning för utvecklingen av svensk kultur. Pistonhead Foundation och Luger ger nu därför några utvalda kreatörer inom musik möjligheten att skapa tillfällen tillsammans på några av Sveriges bästa och mest intima scener, för att driva kulturen framåt.

En kommentar | “Det enda eventet du borde kolla in idag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Patricia skriver:

    Detta är min sanna livshistoria är förmodligen typisk, men inom två dagar fick jag en snabb lösning för att återvända min ex kärlekspartner. Min man föll i en affär med en annan kvinna på hans arbetsplats, min kärleksman lämnade mig med två barn som vi hade tillsammans, alla massor av ekonomiska utgifter på mig ensam, han gav inte barn supporr till våra barn, jag vill ha min man tillbaka hem för att älska mig. Jag fick en lösning för att föra tillbaka honom med magiska trollformler från äktenskapspellens trollmagi av en andlig man som heter Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com). Strax efter två dagars magiska kärlek stavning aktiverades för mina räkning för att föra tillbaka ex love man återvända hem till mig, det var en överraskning att jag inte ens kan förklara hur allt händer, det fungerade som magi, inom två dagar är min kärleksman hemma för att be om ursäkt, be om min förlåtelse, jag var väldigt glad och mina böner svarar, idag är min man tillbaka till mig, vi lever tillsammans som en familj lyckligare i kärlek mer än någonsin tidigare.
     Jag kunde inte ha gjort den här magiska kärleksförtrycket utan hjälp av Baba Oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg en annan kvinna, så sa han att vi var klara. Efter att Love stavaktivering ringde min man mig på mobiltelefon vi pratade snyggt och nästa dag återvänder han hem med massor av gåvor till mig och barn.
    Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom till alla som har liknande äktenskap, förhållandeproblem, att snabbt kontakta kommunikation med Dr.Oduduwa Spiritual spell spellista för att återvända ex love back. via hans personliga kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp