Vem fan är Hanna Moody

4:03 21 Nov 2019

Någonstans 2010 i en källare utanför min hemstad så skapades min första blogg. Min högstadiepojkvän byggde en header åt mig och jag startade upp ett liv online utan den blekaste aning vad det skulle leda till. Nu nio år senare och efter fem år utan blogg. (Livkris ÅREN GÅR FÖR FORT HJÄLP) så har jag en blogg igen. En spontan och konstig ide som verkade dum först, men när jag tänker efter så är det nog precis vad jag vill göra just nu. För det finns massis av ämnen och saker jag inte har plats för någon annanstans. – Och det finns många saker jag vill skriva om som ingen skriver om.

Runt 2012 så ledde min blogg och mina följare mig till mitt första klubbjobb. Jag hade inte råd med en dj så jag spenderade två halvdana veckor med att lära mig att spela. Klubben sålde ut. Vi hade kö runt hörnet och jag var en värdelös dj men redan innan jag visste vad jag höll på med så förstod jag att jag åtminstone gjorde någonting rätt.  Jag tror egentligen att det enda jag gjort rätt är att jag är så jävla envis. Jag ska göra allting på mitt eget vis och jag gillar inte då saker är likadana. Och många gånger är det exakt vad människor vill ha. Någonting som på ett irriterande men roligt vis sticker ut ur mängden.

Efter det så har jag dragits till klubbar och klubbar har dragits till mig. Jag slutade blogga och fokuserade på att resa runt och dja, bygga klubbar och nätverk och i massor av år så har jag träffat och jobbat med hundratals fantastiska och konstiga människor. Jag har fått spela som förband till stora artister och på enorma festivaler, samtidigt har jag spelat i typ Strängnäs. Jag har lagt snart sju år på att envist vara en brud som djar och arrangerar event och fått möta mängder av kritik och snubbiga arrangörer som tror att jag är en produkt man kan ändra på.  Jag har fått vara i slagsmål på klubben för att killar inte respekterar mig och det har varit så svårt. Jag har varit pank och ensam och envis. Ärligt så har typ varenda relation jag försökt ta mig in på också kraschat. Kanske för att det är svårt att hitta människor som brinner på samma vis som mig. Men jag har på något vis vägrat att ge upp.

I dagsläget så har jag absolut ingen aning hur många spelningar jag genomfört men det ligger nog åtminstone över 400. Det är inte ett normalt liv, och det funkar absolut inte för alla. Och man förlorar nog en hel del saker på vägen. Men tittar jag tillbaka på allting som har hänt så ångrar jag nog ingenting. Jag är glad över att jag valde att vara konstig istället för att plugga vidare eller spela på säkra kort. Jag är glad över att vara en del av Göteborgs uteliv. Här har jag hittat människor, djs, fotografer, artister och vänner som dagligen matar mig med inspiration och pepp. Och jag vill tro på att jag förändrat och kanske inspirerat människor att vara sig själv för att jag aldrig slutar vara det. (Man kan ju hoppas. Om inte så har jag haft väldigt roligt)

Just den här bloggen kanske inte bara kommer handla om mig. Jag tänkte att den ska handla om nattklubbar, guider över hur man överlever därute, tips på hur jag har tagit mig runt, musik jag tycker förtjänar uppmärksamhet, restauranger och människor som inspirerar mig. Och saker jag tycker suger. Och kanske lite sjuka historier. Ni fattar. Jag vill bygga en slags plattform jag saknar själv. Och skriva om saker jag saknar att ingen annan skriver om.

Om du har någonting du tycker att jag ska skriva om så kan du alltid slida min dm på Instagram det brukar vara lättast. Så kanske jag skriver om din idé.

xoxo

 

 

 

 

En kommentar | “Vem fan är Hanna Moody”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. majece skriver:

    I think that after reading https://fivebestvpn.com/review/cyberghost/ you will learn a lot about Cyberghost VPN. It’s really important to use VPN in modern world

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp