Vem fan är Hanna Moody

4:03 21 Nov 2019

Någonstans 2010 i en källare utanför min hemstad så skapades min första blogg. Min högstadiepojkvän byggde en header åt mig och jag startade upp ett liv online utan den blekaste aning vad det skulle leda till. Nu nio år senare och efter fem år utan blogg. (Livkris ÅREN GÅR FÖR FORT HJÄLP) så har jag en blogg igen. En spontan och konstig ide som verkade dum först, men när jag tänker efter så är det nog precis vad jag vill göra just nu. För det finns massis av ämnen och saker jag inte har plats för någon annanstans. – Och det finns många saker jag vill skriva om som ingen skriver om.

Runt 2012 så ledde min blogg och mina följare mig till mitt första klubbjobb. Jag hade inte råd med en dj så jag spenderade två halvdana veckor med att lära mig att spela. Klubben sålde ut. Vi hade kö runt hörnet och jag var en värdelös dj men redan innan jag visste vad jag höll på med så förstod jag att jag åtminstone gjorde någonting rätt.  Jag tror egentligen att det enda jag gjort rätt är att jag är så jävla envis. Jag ska göra allting på mitt eget vis och jag gillar inte då saker är likadana. Och många gånger är det exakt vad människor vill ha. Någonting som på ett irriterande men roligt vis sticker ut ur mängden.

Efter det så har jag dragits till klubbar och klubbar har dragits till mig. Jag slutade blogga och fokuserade på att resa runt och dja, bygga klubbar och nätverk och i massor av år så har jag träffat och jobbat med hundratals fantastiska och konstiga människor. Jag har fått spela som förband till stora artister och på enorma festivaler, samtidigt har jag spelat i typ Strängnäs. Jag har lagt snart sju år på att envist vara en brud som djar och arrangerar event och fått möta mängder av kritik och snubbiga arrangörer som tror att jag är en produkt man kan ändra på.  Jag har fått vara i slagsmål på klubben för att killar inte respekterar mig och det har varit så svårt. Jag har varit pank och ensam och envis. Ärligt så har typ varenda relation jag försökt ta mig in på också kraschat. Kanske för att det är svårt att hitta människor som brinner på samma vis som mig. Men jag har på något vis vägrat att ge upp.

I dagsläget så har jag absolut ingen aning hur många spelningar jag genomfört men det ligger nog åtminstone över 400. Det är inte ett normalt liv, och det funkar absolut inte för alla. Och man förlorar nog en hel del saker på vägen. Men tittar jag tillbaka på allting som har hänt så ångrar jag nog ingenting. Jag är glad över att jag valde att vara konstig istället för att plugga vidare eller spela på säkra kort. Jag är glad över att vara en del av Göteborgs uteliv. Här har jag hittat människor, djs, fotografer, artister och vänner som dagligen matar mig med inspiration och pepp. Och jag vill tro på att jag förändrat och kanske inspirerat människor att vara sig själv för att jag aldrig slutar vara det. (Man kan ju hoppas. Om inte så har jag haft väldigt roligt)

Just den här bloggen kanske inte bara kommer handla om mig. Jag tänkte att den ska handla om nattklubbar, guider över hur man överlever därute, tips på hur jag har tagit mig runt, musik jag tycker förtjänar uppmärksamhet, restauranger och människor som inspirerar mig. Och saker jag tycker suger. Och kanske lite sjuka historier. Ni fattar. Jag vill bygga en slags plattform jag saknar själv. Och skriva om saker jag saknar att ingen annan skriver om.

Om du har någonting du tycker att jag ska skriva om så kan du alltid slida min dm på Instagram det brukar vara lättast. Så kanske jag skriver om din idé.

xoxo

 

 

 

 

En kommentar | “Vem fan är Hanna Moody”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jehonna skriver:

  Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
  Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp