Fågel Fenix

2:11 28 Jan 2020

Den senaste veckan i Göteborgs uteliv har skvallret på stan berättat för mig att Göteborgs coola klubbscen står och hostar dödsrosslingar.  I vanlig ordning så har P3 guld veckan passerat och alla har gått tillbaka och lagt sig.

Jag tänkte typ i flera timmar idag om jag skulle skriva det här. Men fyfan vad jag inte förstår hur arrangörer tänker med det OTROLIGT genomskinliga beteendet att pusha allt man har under speciella helger och sen chilla på en barstol nästan hela resten av året. Det finns ingen låga i blicken här längre. Det är som att ingen försöker skapa bra event just nu i huvudtaget. Man bokar oerfarna djs. Och vissa bokar inte djs alls? Och jag är ärligt lite upprörd. Men. Samtidigt vibrerar vintern och det är som att vi står i något typ av lugnet före stormen ögonblick.

Situationen är ohållbar. Ingenting är kul. Och efter att ha klagat hela hösten och vintern tillsammans med resten av Göteborg så har jag tagit ett aktivt beslut. Nu har jag tagit tag i mig själv. Och nu ska jag ta tag i det här också. Har haft turen att ha roliga möten i veckan och jag har hoppet i behåll. Jag är trött på att rätt personer inte får nog med credd. Jag är trött på hela grejen. Det är dags att låta Göteborgs klubbscen som varit brinnande in i slutet gå under. Och det är dags att låta någonting nytt och bättre stiga ur askan. Det är om något dags för en jävla förändring. Ska skvallra mer seriöst senare. Tills dess råder jag alla att vila upp sig. Lämna stan. Ta en semester. Har du alltid velat bli en klubbprofil? Spara pengarna maxa garderoben. Allting blir snart bättre. Jag lovar.

Jag drar till Stockholm för att se någonting vettigt så länge och jobbar. Men våren ser just nu ut som tiden då ett nytt maktstyre inträffar i stan. Det är dags att vi börjar bete oss som dom andra storstäderna. Och inte behandla klubbscenen som den är dansbandslördag i Strängnäs.

Mvh Hanna en av dom sista uteprofilerna som klamrat sig kvar och inte gett upp. Göteborg ska fortsätta vara roligt om det så är det sista jag gör.

 

 

 

Over  and out

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp