Jag är lite rädd att jag kommer bli påkörd av en buss snart

10:11 7 Feb 2020

Hej!

Här är jag. En vecka har jag nu varit i Stockholm och träffat människor som jag ärligt inte lagt tid på på flera år. Både hunnit hänga med gamla vänner från typ sexårs till dom som fick mig in i klubbbranchen till djs som jag alltid springer förbi och aldrig hinner prata med. Allmänt måste jag säga. Fan vad jag aldrig lägger tid på rätt saker. Den här veckan har jag fått mer gjort än ett helt halvår hemma i Gbg. Jag har haft sessions och möten som jag inte ens kan skriva om här för det är för stort. Fan vad det låter som jag är självgod nu. Men det är sant. Stora saker sker.

Varje gång jag lämnar stan så inser jag hur jag borde åka oftare. Och jag har lovat mig själv att inte sitta fast i min hemstad för mycket framåt. Jag måste våga saker mer för att utvecklas.

Så bra som det går nu har det nog aldrig gått förut. Det säger en del om hur tomt mitt liv är. Och som rubriken lyder så är jag lite rädd att bli påkörd av en buss för att det är svårt för mig att ta in att kanske är även jag värd att vara enkelt lycklig. Jag har nog tyvärr aldrig unnat mig att vara lycklig i stunden förut. Men jag blir bättre på det.

Nu går jag runt här i Stockholm och hoppas på mejlsvar som kan förändra mitt liv. Jag är fan redo på att förändra mitt liv nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp