Känna in julpeppen? Ja varför inte.

11:51 1 Nov 2014

Underbara Clara skriver att hon vill börja julhetsa lite smått nu när det är november och allt, och jag känner bara att ja, varför inte?

För mig vore det verkligen på sin plats att börja med julplanerande redan nu. Jag funderar till och med på att ta det ett steg längre, jag funderar på att skita i julen 2014 och i stället satsa stenhårt på julen 2015. Jag tycker nämligen att november är lite väl sent. Två månader krymper lätt till två timmar och rätt som det är sitter man där och försöker kompensera uteblivna planer med en absurd mängd tomtebloss.

Och jag tänker att så länge man inte bakbinder sina medmänniskor och tvingar dem att lyssna på Little drummer boy med Carola så spelar det ingen roll vilken jul man börjar planera den 1 november. Det är ens egna mysiga lilla magsårsbusiness.

jdr_dksxmgd-clkzlpc4skwf9na-osw4qr7oh1pxnhs.jpg

Kollar man riktigt noga i den här påsen bakom symaskinen så finns där ett litet paket. Jag hade tänkt ge det paketet vilken dag som helst men nu är jag osäker. Julen 2015 kanske passar bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg