Tre upprörande nyheter

9:34 28 Nov 2014

8btfu_lqst2oyg1g2gdkx9mcly-w3aterk9kugliv84.jpgJag är sällan inne på Aftonbladet eftersom de publicerar så många bantnings- och utseenderelaterade artiklar som påverkar min självbild negativt, men idag gjorde jag ett undantag och nåddes av upprörande nyheter kantade av stress, dramatik och hemlighetsmakeri. Här kommer de!

3. Hemligheten (länk)

skandal.jpg

Fredrik Lindström är inte det uppslagsverk av värdslig kunskap som han ger sken av utan får saker viskade till sig via en dold öronsnäcka. Kanske var det så här typ mayaindianerna kände när de upptäckte att schamanen inte fick meddelanden från gudarna utan från en googlande medarbetare?

2. Dramatiken (länk

dramatik.jpg

amputee.gif

 

1. Stressen (länk)

stressad.jpg

”Cirkusen skickade upp hamstrar i ballonger som en gåva till barnen. Spektaklet blev snabbt en mardröm – när döda gnagare regnade ner över publiken.”
En tredje mamma berättar att cirkusartister stoppade ner hamstrar i flaskor – som sedan kastades horisontellt in i publikhavet”

tumblr_inline_mu26b8nls71r2qwhy.png

Och ändå önskar jag lite att jag varit där. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG