En film att se fram emot i sommar: Jurassic World

4:59 5 Apr 2015

jurassic-world-twitter.png

Visste ni att Jurassic Park släpptes 1993 och att det i och med detta har gått 45 år sedan den visades på bio för första gången?

Inte konstigt att jag känner mig sugen på uppföljaren Jurassic World som kommer nu i sommar (juni 2015!!!). Visst visst, det är inte första uppföljaren, vi har ju Lost World (1997) och Jurassic Park 3 (2001), båda förstås av UTSÖKT kvalitet. 

Men jag är uttorkad! Jag måste ha lite Jurassic i mitt liv annars förgås jag, jag river min skjorta i två delar och blir själv en genmodifierad ödla. 

Här är trailern till Jurassic World. Visst ser den helt fantastisk ut? 

Höjdpunkten, om det nu finns så någon specifik höjdpunkt (så svårt att välja!!) är ca en minut in i trailern. Det är liksom så sjukt omoraliskt. Inte nog med att verklighetens Waterworld-parker är helt störda, här har det liksom dragits till ytterligare en spets där man för nöjets skull har framavlat nåt jävla megamonster som kan svälja och krossa en Boeing 767 genom anuset. 

Och jag älskar att dom inte nöjer sig där, utan att dom till på köpet tydligen har tagit fram en ny typ av reptil så överlägset farlig och intelligent att allas liv åter igen svävar i akut fara (”20 000 people WITH NOWHERE TO GO”)(”she’s KILLING FOR SPORT”). 

Jag älskar gränslösa filmer som bara kör hårt på ett sanslöst sätt. Ledningen för parken verkar liksom aldrig ha slagit sig ner för att diskutera rätt och fel. Dom bara körde på till allt ballade ur. När en random Indiana Jones-wannabe kommer och frågar dom om dom verkligen tänkt igenom allting ordentligt så skäms dom eftersom dom helt glömt bort att tänka efter.

I juni 2015 kommer den så var beredda. Jag personligen har redan börjat bunkra med popcorn och läsk. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp