Han förstörde Bullens med sin penis

8:30 5 Maj 2015

bullens_pilsnerkorv_240_g.jpg

Upfrombelow skriver om män som ligger med tonårstjejer vilket får mig att minnas mina egna erfarenheter av dessa läbbiga människosläktingar. 

Förutom det att jag verkligen aldrig låg med nån av dom (rörde dom inte ens med tång faktiskt).

Så fort man hit puberty så bara fanns dom där. Mest på nätet för min del om jag ska va ärlig då jag trots allt bodde mitt i skogen. Dom sökte hur som helst upp en på typ lunarstorm och sen satt dom och skickade sina penisbilder helt mekaniskt som om deras hjärnor voro gjorda av enklaste sortens tennlödning. 

Jag minns särskilt en som förstörde för mig för många år framöver. Det var nämligen så att när jag var yngre var min favoritkorv Bullens pilsnerkorv. Ingen utflykt var komplett utan lite Bullens! Jag älskade Bullens och höll dess färg och konsistens mycket högt. 

Tills att det kom nån jävla 30 plus-åring från ingenstans och skickade en bild när han satt på en segelbåt helt naken – med en penis som såg exakt ut som Bullens pilsnerkorv. Typ brun, långsmal och fuktig som av konserveringsmedel.

Efter det har jag aldrig riktigt varit särskilt förtjust i Bullens pilsnerkorv. Det är inget jag sörjer i dagläget men jag hoppas väldigt mycket att den här snubben nånstans i livet mötte nån som åt upp hans kön med ketchup och bröd. Eller åtminstone matade hunden med det.

 

5 kommentarer | “Han förstörde Bullens med sin penis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Greta Thurfjell skriver:

    <3 <3 <3

  2. Fillifjonkan skriver:
  3. Fillifjonkan skriver:
  4. Fillifjonkan skriver:

    och nu har du förstört bullens för MEJ forever!!! :-O

  5. Anna skriver:

    Haha, fyfan vad vidrigt!
    Jag är så gammal så jag klarade mig ifrån att bli groomad (?) och trakasserad på nätet (pratade med en hel del snuskgubbar på heta linjen dock, det var väl vår tids lunarstorm) – men jag minns alla jävla äckliga gubbar i tunnelbanan som tafsade och kom med oanständiga förslag, från att jag var 11 tills jag började fräsa ifrån i dryga 20-årsåldern. Jävla gubbslem, hoppas min dotter har mer skinn på näsan än vad jag hade och sparkar dem på smalbenet istället för glida undan med gråten i halsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg