Goda nyheter: Katrin Zytomierska och Bingo går ÄNTLIGEN isär

12:50 26 Jul 2015

Jag tjöt rakt ut av lättnad och glädje när jag såg den här nyheten i Aftonbladets skvallerblaska idag. Fram med champagnen! Jag har väntat på dom här nyheterna i ungefär fem år nu och jag hade nästan gett upp hoppet om en separation närmsta tiden men så är dagen här nu, halleluja.

Jag tror inte att ni fattar hur mycket känslomässig energi jag har lagt ner på att oroa mig för Katrin i den relation som hon har haft med Bingo. Jag har typ suttit uppe halva nätter.

Grattis Zytomierska, läser du mot förmodan detta så ska du veta att jag har en positiv inställning till ditt vägval. Separationer är inte enkla och det kan kanske verka jävligt cyniskt att gratulera när en person man inte ens känner separerar men vad fan, jag vill kalla det här för en ovanligt härlig separation.

Och ni som säger att Zytomierska är en hemsk person som säger osympatiska saker och att hon därför skulle förtjäna Bingo så kan jag säga att ja hon kanske inte är den mest sympatiska i världen, men det betyder ju inte att hon för den sakens skull förtjänar nedbrytningsförsök efter nedbrytningsförsök. Hon förtjänar inte att bli nedbruten helt enkelt och jag önskar henne bara gott. Och om ni undrar var jag fått ifrån att Bingo försökt bryta ned henne så säger jag bara HERREGUD ÖPPNA ÖGONEN det är ju helt uppenbart.

Nä ikväll somnar jag med ett litet leende på läpparna.

En kommentar | “Goda nyheter: Katrin Zytomierska och Bingo går ÄNTLIGEN isär”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sussie skriver:

    Haha, bra skrivet! Håller med även om jag inte längtat efter detta med samma frenesi som du lyckats uppbåda – starkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg