Åh nej inte tankeläsning, jag avskyr tankeläsning

1:01 28 Jan 2016

Efter att jag hämtat posten häromdan la jag tidningen Dagen på bänken och tänkte inte mer på det. Ibland lägger jag tidningar på bänken och sen ligger dom där till dom multnat och blitt till frodig jord.

Men efter bara nån dag såg jag den här bilden och jag hajade till. 

jkslfdjksldfjsl.jpg

Artikeln handlar om att präst Eva Brunne har fått kritik för ett förslag, men det jag reagerade på var något helt annat:

Det ser ut som att Eva Brunne försöker läsa tankar! 

För er som inte fattar vad jag menar kan jag tipsa om det här gamla inlägget som jag skrev när jag misstänkte Barbro ”Lillbabs” Svensson för att försöka hjärntvätta Köpings befolkning.

lillbabas_0.png

Så här skrev jag då: 

Vissa säger att folk blir galna vid fullmåne men det finns nog inget som kan göra en människa så galen som när nån stirrar på en och har fingret mot tinningen och försöker påverka en utan att man märker nåt.”

Det som gör att misstankarna mot präst Eva Brunne lättar något är att hon tittar åt ett annat håll och därmed ser mer ut som min mamma gjorde när hon tröttnat på sin familj, då brukade hon sätta fingret mot tinningen, sucka högljutt och sen stirra stinnt i ritkning mot horisonten (kanske mot Mecka? Det hände säkert nån gång i alla fall, av misstag).

Hur det än var så har jag lagt tidningen i sopåtervinningen nu och på bänken har jag lagt sällskapsspelet Uno och en formfranska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg