Videoinlägg: djävulens domäner

3:35 24 Jan 2016

promenad_forbi_djavulens_domaner_-_youtube1.jpgDen här videon är från när jag var ensam hemma (igår lördag) och i den får ni höra om när jag trodde att jag var elitskidåkerska och så får ni följa till en plats fylld med döda djur och avhuggna huvuden.

Funkar inte inbäddningen kan ni se videon här

Jag har tyckt att det är lite jobbigt att skriva senaste tiden då jag har hamnat i en intensiv tankestorm. Men jag gillar att klippa, det är avslappnande.

Jag vet inte hur pass intressanta videorna är. Kanske är det mest kul för mig att ha en hobby. Så vill ni se fler videor kan ni ju säga till genom att gilla eller dela eller kommentera eller göra en gest när vi går förbi varandra på gatan (fast risken är att jag gör fler oavsett).

Ha det bäst!

9 kommentarer | “Videoinlägg: djävulens domäner”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. E skriver:

  Du är så himla rolig och verkar jättesnäll :-) Kul att se din dag, tycker jag.

 2. Hej Sonja skriver:

  Tack! Finns det nåt särskilt som du skulle vilja se/höra i en video så är det bara du säger till så kanske jag gör det nån dag när jag inte kommer på nåt själv!

 3. Elin skriver:

  Älskar dina videos, de är så roliga!! En matlagningsvideo vore kul!!

 4. Marie skriver:

  Mer videor! Du är bäst.

 5. Marie skriver:

  Mer videor! Du är bäst.

 6. Hanna skriver:

  Älskar din dialekt, ditt sätt att klippa video (och kuppa in små roliga kommentarer i text) och din fantasi, så jag ser väldigt gärna fler videos! Skitkul ju! Kanske från kexfabriken? Om du får göra studiebesök där i syfte att rapportera i bloggen?? Hoppas!

 7. Isabel skriver:

  JAAAA. Mer videos. Jag skrattar alltid så jag gråter. Å så passar jag på att gråta för att jag tycker så mkt om dig. Och jesus. :) <3 <3 Alltså. Dina videos = bäst.

 8. Isabel skriver:

  JAAAA. Mer videos. Jag skrattar alltid så jag gråter. Å så passar jag på att gråta för att jag tycker så mkt om dig. Och jesus. :) <3 <3 Alltså. Dina videos = bäst.

 9. E skriver:

  Vad kul Sonja! Hör av mig om jag kommer på nåt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp