En grej som jag älskar att ha gott om

11:54 5 Feb 2016

Igår kom strumporna som jag nämnde i den här videon. Det var så skönt att äntligen få hålla strumporna famnen, slänga dem upp i luften och låta dem regna över mig!

För att sen sätta ihop dem parvis och lägga in dem i sonens strumplåda.

Det var bara en sak som kändes lite som ett bakslag och det var att dotterns beställda 10 strumppar samtliga var för stora och hängde helt slappt runt hennes späda små fötter.

Så dem fick jag skicka tillbaka omedelbart och nu känns det som att det kommer dröja 300 år tills den rätta storleken kommer.

300 the movie

Jag vet inte exakt varför jag njuter så mycket av vetskapen att barnen har tillräckligt med rena, hela och maka strumppar, men jag älskar det.

Om detta händer nåt av barnen:

step-in-water-1

Så älskar jag att kunna skicka dem att hämta nya torra strumpor eftersom jag vet att det finns gott om dem. Det kan det göra hela min dag. Det kan göra så att jag somnar med ett leende på läpparna av belåtenhet även om det har gått åtta timmar sen det hände.

Nej nu ska jag gå och sova. Jag har lidit av lätt sömnbrist veckan som varit men i morgon är det sovmorgon och jag satsar på att försöka sova ut till minst nio!

Guds frid vare med er!

Läs också: Bland det mest spännande som finns

En kommentar | “En grej som jag älskar att ha gott om”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg