Jag har skaffat en liten chihuahua

9:36 23 Sep 2014

2abazk-l72yemgstqwajjv7kl0wbomkibwrrkuaikm0.jpg

Kolla vad jag har ”hittat”, en liten chihuahua! Hon heter Leah och är typ fyra månader gammal eller nåt sånt. Hon är en äkta renrasig chihuahua av kött och blod. Är hon inte underbar? 

rpbsgelsovndihufitzvzssbthwcinc7dljbtvec4si.jpg

Nej jag skojar bara. Föregående bild är bara en photoshoppning av den här bilden. Leah är egentligen bara en leksak på Ica maxis barnavdelning. Blev så förtjust i den att jag ville ”bringa liv” i henne. Visst är jag duktig på photoshop? 

gf19pahzhoyosh9uwtvubniaedzdwz1f787fwuldvds.jpg

Hehe nej nu skojar jag bara igen. Leah är inge ens en leksak, hon är bara en uppblåsbar ballongfigur från Barnens dag på Mimers hus i Kungälv. Hon gillar att ligga i knät, lukta latex och att explodera. 

Vadå finns inte chihuahuan Leah på riktigt undrar ni kanske då, inte ens i form av någon annans hund? Eller är hon verkligen bara ett photoshopsfoster skapat från mitt huvud? Ja det ni… dagens mysterium nummer ett. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG