Förändring i Nöjesguidens ledning

10:31 2 Nov 2015


Faje mellan Ison och Fille.

Efter mer än tio år på Nöjesguiden väljer Faje Gani att lämna vidare stafettpinnen som VD för Nöjesguiden. Han fortsätter dock som arbetande styrelseledamot.

Ur pressmeddelandet:
Nöjesguiden har under Faje Ganis tid utvecklats från en gratistidning till ett nöjesmediahus med event som Hotell Nöjesguiden och Nöjesguidens Ölmässa. Journalistiskt har Nöjesguiden de senaste åren blivit en stark röst i åsiktskorridorerna, vuxit enormt digitalt som ett nav för nöjen och knytit spännande och duktiga människor till sig.
– Under de senaste åren har vi kämpat för nya strukturer internt och förändrat affären för att öka lönsamheten. Allt detta utan att tappa bort Nöjesguidens viktiga själ. Nu är det dags för någon annan att ta det vidare ytterligare som ny VD. Jag kommer att fortsätta utveckla affären som operativ styrelseledamot, säger Faje Gani.

Själv vill jag bara säga att Faje är en fantastisk ledare. Att han väljer att släppa in nytt blod visar bara ytterligare vilket osjälviskt och smart ledarskap han står för.

Som tur är jobbar han kvar för annars skulle vi vara väldigt ledsna idag. Fram till att en ny VD är på plats kommer styrelseordförande Göran Pallmar vara tillförordnad VD.

En kommentar | “Förändring i Nöjesguidens ledning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. back skriver:

    ”en stark röst i åsiktskorridorerna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG