Aussome You & I

3:18 13 Apr 2012

Ni minns mitt samarbete med Aussie för Aussome You? Weeeell nu har jag valt mitt citat, i äkta Kicki Zäta-anda valde jag: ”Vet ditt värde”! Det är nåt jag kommer på mig själv att säga väldigt ofta i min vardag och det är något jag verkligen tror på också, så det kom sig helt naturligt. Jag tror att det är viktigt att veta sitt värde i allt från relationer till jobbsituationer. Så många grymma brudar som inte vet att de är värda så mycket bättre (än skitsnubbar, skitvänner eller skitjobb!) och förtjänar hela jävla världen. Mitt citat kommer att tryckas på ett P.A.P-laptopfodral (13″)! Valde ett fodral i filtmaterial och inte läder då jag, om ni minns, vill börja minimera min användning av läder i de situationer där andra, bättre alternativ faktiskt finns!

Men nu till the even better part! Vi kommer ha en TÄVLING! Nu när ni vet vad jag står för vill jag veta vad NI står för. Tänk ut ditt egna bästa citat som representerar just dig och maila in det till aussie@jungrelations.com och märk mailet med mitt namn (länka gärna till din blogg om du har en!). Bästa citat vinner ett likadant P.A.P-laptopfodral som jag valt till mitt citat!! OCH! Får komma på det feta Aussome You-eventet här i Stockholm den 26e april och ta med sig en vän!! Vinnare utses nästa vecka!

Kommer bli aussome att träffa er och bli inspirerad av alla grymma brudar (och hoppas att jag kan inspirera lite tebax kanske!). PUSS O KRAM!

En kommentar | “Aussome You & I”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    du är så jävla bra som vågar använda mindre läder. verkligen. xxxxx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg