Q&A 130412

6:45 13 Apr 2012

Bild: etoall.se/blog

Hej Kristin, undrar bara, jag har läst din och Rislöws blogg och har märkt att ni spelar CD på klubbar, är det faktiskt så? Gör alla så? Själv spelar jag också skivor men gör det med traktor/serato+vinyl. Mikaela om http://nojesguiden.se/comment/48336#comment-48336
Hej! Ja, jag har inte gått över från cd till usb än, ett sånt jävla projekt som jag inte har tid med just nu. Ang Traktor, well, menar ej å va dryg men då e d ju en data som mixar åt dig och det föredrar jag att göra själv.

jag såg bilderna från H1 premiären och tänkte fråga vad du använder för mascara? sjukt bra fransar du har. Alice om http://nojesguiden.se/comment/48642#comment-48642
Tack! Har ALLTID använt L’Oreals Double Extension Mascara vid fest, den är bäst *poet*. Dock att jag använder lösögonfransar utöver det de flesta utekvällar….. 

Är i leta- lägenhets svängen i sthlm för tllfälllet…nyfiken på hur du fick din? Är det 1:a hand/andra hand? Isabelle om http://nojesguiden.se/comment/48655#comment-48655
När jag bodde i hyresrätt var det i andra hand och det var tyvärr bara en jäääävulsk röta att jag fick den. Det e ju det sämsta med Stockholm, detta ”boende”. Men det jag vet funkat för de jag känner som bor hyres är att annonsera typ ”sökes” på tex Blocket, det har funkat för flera jag känner! Annars är det ju mest kontakter tyvärr, hojta till alla man känner att hålla ögon och öron öppna för luckor åt en… Jag fixade boende till min kömpis så här om veckan faktiskt, genom en annan vän som annonserade på fb!

Ska gå ut på lördag i Stockholm, men har inte varit ute där på ett tag. Kan du tipsa om de bästa ställena/klubbarna? Vore kul att gå till nåt annat än typ Amba. Karin
Jag tycker du ska besöka Mamma TESSO! *såå it*

3 kommentarer | “Q&A 130412”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elin.k skriver:

    Visst va det val du som skrev nagon gang att Extremely loud and incredibly close ar en av dina favorit-bocker? Om det var du, TACK! Va pa biblioteket igar o hittade den, lanade den o har redan last halva. Den ar helt underbar! Om det inte var du, sa eh, tack anda for en grym blogg, haha. Puss!

  2. rishav skriver:

    All the users of Bluetooth device those are having any type of trouble in connecting the device to windows 1o can go through this http://windowstuts.net/connections web page to clear their concept about how to fix connection of Bluetooth device to system.

  3. shell shockers skriver:

    I enjoyed over read your blog post. This was actually what i was looking for and i am glad to came here!
    https://shellshockers-io.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG