#DashasBrunch

5:32 27 Jan 2013

Jag vet inte alls vart jag ska börja för att berätta om min lördag? Förmodligen en av de sjukaste dagarna jag upplevt, ni som följer mig på Insta (@KZetterlund) vet redan en hel del men alltså…………… Vi börjar med dagtid i alla fall. Dasha hade bjudit in lite tjejer (och en kille) till brunch hos sig! Som inflyttningsfirande. Åh va mysigt di va. Superfixat, grym italiensk buffé och finaste sällskapet! Sen hade hon bjudit in lite fler till ”dagsfest”, little did we know vad som väntade……………………..

Mina bordsbabes, Petra, Furni och Linn <3

Värdinnan och Daniel (som jag snott lite bilder från TACK PÅ FÖRHAND! puss)

Min bordsherre var Daniel Paris! Första gången vi sågs men kan nu säga att: jag är lätt besatt av denna människa. Helt fuqin underbar.

Här roddade vi ett litet drinkbord till den stundande festen. Vad vi inte visste var att en halvtimma senare skulle det STORMA IN ett helt team från Red Bull och BYGGA EN BAR i Dashas vardagsrum………………… Asså??? Helt jävla sinnessjukt och vår fina lilla dukning blev lite lätt betydelselös………………….

Här är en i teamet (tror jag). Som blev upplyft av annan dude för att hänga upp denna i taket?? Helt normalt?? Vi stod runtomkring med hakorna nere i backen och fattade INGENTING pga fett.

Det var plötsligt Red Bull editions ÖVERALLT

EN LITEN ISSKULPTUR DE SMOCKADE UPP BARA

Nej de roddade inte bara upp en hel frickin’ BAR utan även ett dj-bord med dj och……………… Alltså………….. Det går liksom inte att beskriva?? Ingen var medveten om att det skulle ske och allt gick liksom på fem minuter TJOFF så såg Dashas hem ut som en jävla nattklubb!!? Vi var helt paralyserade av ball

Sen tog dessa luttrade gamla DJs över ett tag <3 (och spelade från mobilen…………………)

OCH VAD HÄNDER DÅ NÄR ALLT REDAN ÄR ÖVERFETT????? Min största besatthet jo kanske nånsin springer in, grabbar micken och börjar rappa för oss!!!!!! Malcolm B, jag älskar dig så himla mycket. Det sa jag till honom också!!!!! Hahahahahha jag sprang fram som ett jävla barn med gråten i halsen och skrek som ett Beatlesfan ”JAG ÄR DITT STÖRSTA FAN JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET JAG TYCKER DU ÄR BÄST JAG RÖSTADE PÅ DIG JÄMT I X-FACTOR JAG KOMMER RÖSTA SÖNDER DIG PÅ KINGSIZEGALAN DU ÄR BÄÄÄÄÄÄST”. Det var ett fett värdigt ögonblick i mitt liv faktiskt…………………… herre. Men kan ärligt säga att jag nog aldrig blivit så starstruck? Inte ens när jag träffade typ Kanye? Malcolm B är liksom allt. 

Jag filmade lite också. Det är jag som skriker hela hela tiden, yes.

TACK DASHA för den sjukaste dagsfesten någonsin <3 Och min dag var inte direkt slut där men det får ett eget inlägg annars blir så så trötta i ögona av att läsa allt i samma pusspuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg