Next Level Lördag

10:03 27 Jan 2013

 

Vi fortsätter med min lördag yaaaay! Drog från Dashas dagsfest snabbt förbi min gamla klassis Robin som fyllde – grattis igen!!! – det blev tyvärr bara en snabbiluring för sen skulle vi till Simon och Rebeccas födelsedagsmiddag på Bergmans! Första gången jag var där och vi blev faktiskt kvar hela natten pga tvärkul. Plus att Fiona fyllde för ett litet tag sen så vi firade henne igen! Och SOM vi firade. Finns knappt idag. 

Många gäster va djs så alla turades om i båset hela natten och det var såååå bra. Som ni ser på bilderna är man alldeles tiltufsad och schvettig = bra kväll. Och kolla Simon!!! Sån glad bdaymjukis, orkar inte the cuteness overload. Jag och killy dansade på borden, Fiona hade lampskärm på huvudet och ja, ni märker ju vilken nivå festen var på. Liksom hela min lördag?! Som sagt: finns knappt idag.

Tänker även bjussa på denna bild som inte är så värst smickrande eller fin pga arm i bild men alltså the pure JOY som jag och Carli kände här måste varit next level. Det är dagar som idag när man ba huuu vill inte festa mer på länge, så tittar man på bilder som denna och ba joo fan det är ju visst skitkul.

PUSS TACK OCH GRATTIS IGEN SIMON OCH REBECCA! Love you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG