Janet & Azealia är mina ljus i tunneln

1:57 16 Feb 2013

JO MEN DET VAR VÄL JÄVLIGT TYPISKT

la mig inatt och på DIRREN kände jag att jag var illamående. And few things pisses me off som att vara illamående – utan att vara preggo. Jag blir så himla handikappad av illamående och är en riktig klenis vad gäller just det. Så om jag inte är illamående för att jag inom kort ska föda Lilla Lil’ Zäta, alltså Livets Mening, så är det FAN INTE VÄRT DET. Det är bara för Lil’ lil’ Z jag någonsin kan tänka mig att härda ut detta illamående, men fuqing VINTERKRÄKIS? Nä nä nä. Det enda jag har att se fram emot idag – förutom min första klipptid på 6 månader som jag fick avboka :))))))))) – är att rösta på Janet Leon ikväll i Mellon!!!!!!! Get yo phones ready och värm upp röstningsfingrarna redan nu. Men det är ju så låååååångt kvar till ikväll blööööö

Värst är att jag så klart smittat killy så han är lika sjukis han nu *compact living*. Det är riktigt sexig stämning i Casa Zäta nu vill jag påstå.

Jaja imma leave you med nåt hett på ricko. Azealia Banks senaste video för sin remix på ”Harlem Shake”! I Acnejeans och allt. 

5 kommentarer | “Janet & Azealia är mina ljus i tunneln”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma S skriver:

    En får inte helt sympatisk bild av Azealia Banks efter att fått reda på att hon har ”snott” låten av honom, kallat honom för p***y och uttryckt ganska osofta homoofobiska grejer… http://potholesinmyblog.com/azealia-banks-beefs-with-baauer-over-harlem-shake-remix-calls-him-a-pssy/ Tyckte hon verkade rätt cool innan, men nu vetefan.

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Emma: Men fyy faan :((

  3. P. skriver:

    Jeansen!! Modell, vet du?

  4. Andrea skriver:

    Ang. Azealia: känns osoft att slänga ur sig homofobiska uttalanden när hon själv är bi? (Kan ha missuppfattat nåt). Synd.

    Ang. illamående: HÅLLER MED, en känner sig ej som människa. Matförgiftning = värsta som hänt

  5. Klassis-Josephine skriver:

    Hej Kristin! :)

    Innan jag blev preggo trodde jag också att det här med graviditetsillamående skulle vara ”värt det”. Men fy i helvetet alltså. Jag tror inte att det går att ta in hur det känns att må KONSTANT illa 5-6 veckor i sträck (morning sickness är en myt!!!) Och då har jag ändå inte spytt en droppe den här graviditeten. Men alltså så dåligt som jag mådde! När det var som värst fick jag såna blodsockerfall att jag var jag tvungen att äta var femte minut för att inte somna och spy sittandes. För att äta är det enda som hjälper – som att det är det man vill göra när spyan hänger i halsen?!

    Men som tur är gick det ju över och att vara gravid är en jäkla berg-o-dalbana från att må dåligt till att må bra, dåligt, bra, dåligt, okej, och bra i en enda soppa. Och rätt var det är så var det bara 10 veckor tills bebben är beräknad. Så i efterhand så är det väl såklart ”värt det” :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg