Work hard play hard (KOM PÅ DEN SJÄLV)

6:40 9 Feb 2013

Från nere som en pannkaka till upp som en halvstigen sol iaf??

Inte nog med att jag tränat hela tre gånger denna vecka, imorse gick jag upp och har tvättat, gjort min kvittoredovisning, städat lite och gjort ärenden på stan. Alltså är jag plötsligt fett jävla nöjd med mig själv och tänker att jovisst är jag värd en bira en fem ikväll? Petra har nämligen födelsedagsmiddag – en kräftskiva! I februari! YOLO!

Som nämnt: jag trääänar ju nu. Går lite med PT och igår försökte jag med hens rutin fast själv! Det gick…………………………… sämre än när hen är med *surprise*. Men nåt som gör att det KÄNNS bra iaf, förutom brännande muskler, är mina hot ass träningskläder!!! Om jag får säga det själv. Mina favoriter just nu är ovan: topp från Stella McCartney for Adidas och tights från Nike! Leo och batik! Så jag SER ganska pröffsig och/eller ball ut – trots 4 kilos kettlebells i händerna………………………….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG