Sliskigt & syrligt

8:20 14 Mar 2013

Ni som hängt med här ett tag nu vet att i iz besatt av parfym och dofter! Efter att ha jobbat i flera år på Byredo finns kanske inte många andra utfall? Heheh. Jag har ju redan i princip varenda doftjävel därifrån som finns att äga MEN så hade de utförsäljning för någon vecka sedan och självklart var jag på plats iom att jag har grava problem. Köpte på mig de sista av parfymerna jag inte har i min ägo och lide rumssprayer. 

Under min tid där fanns en mystisk rumsspray som aldrig såldes när jag jobbade där där utan jag hade bara sniffat på nåt gammalt ex i nån låda nån gång. Och självklart blev jag besatt av just den och var tvungen att ha just den ja. Men den fanns ju inte!! Så TO MY SURPRISE hade några funnit sin väg tillbaka till dagsljuset lagom till utförsäljningen, så jag köpte på mig ett gäng. Encens heter den och är tung och kryddig men också jättesöt!! Den doftar som rökelse ihop med kanel typ? Svårt att förklara men den är KLISTRIG. Och den sprayar jag självklart inte bara ner mitt hem med utan även mig själv. GRATTIS VÄRLDEN.

En av parfymerna jag köpte på mig var även Palermo! Intressant med just den är att den är väldigt citrus-ig, åt grapefrukthållet, och jag har hela livet HATAT grapefrukt doft och smak. Förrän nyligen? Samma även med andra dofter som kokos och kaffe. Såna som tar lite tid, men som när man väl tar till sig – ya don’t wanna let go. Just i fallet med citrus är det även kul-t då nog INGEN under alla mina år i parfymbranschen har sagt ”Jag vill lukta citrus!”. Det är en så sjukt underskattad doft och i många fall bortglömd, om du frågar mig. Jag tänkte nog inte heller så innan jag upptäckte hur fett bra de gör sig på och hur jävla göttigt det är att dofta så. Allt från bitter grapefrukt till syrlig citron. YUUUUM. Så don’t knock citrus til’ you try it! Är mitt tips till alla balla idag.

4 kommentarer | “Sliskigt & syrligt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna Tuvestad skriver:

    palermo är min favvo!!

  2. Miriam skriver:

    Då borde du prova Diors Cruise collection! Escale aux Portofino doftar typ medelhavs citrus men min favorit är Escale aux Marquises. Anyway…jag åker till Örebro över helgen, några tippz?
    Bra blogg osv.

  3. leila skriver:

    det som är naiz med palermo är att den precis i början är supercitrusaktig men efter ett tag blir mer varm musk. magi!

  4. Parfymälskaren skriver:

    Haha! Jag har också ”grava” problem. Jag äger också alldeles för mycket parfymer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg