She’s up all night to this song

8:11 14 Apr 2013

ÄLSK på de lille vi får höra av Daft Punks nya låt ”Get Lucky” featuring Pharrell!!! Det bästa jag vet är musik man blir glad av, oavsett genre, och där träffar detta så jävulskt rätt. Tyvärr är Pharrell inte direkt en storfavorit i Casa Zäta längre efter hans medverkan i Robin Thickes BISARRA (och NSFW) unrated video för ”Blurred Lines”. NÄ NÄ NÄ är allt jag har att säga om den och samtligas medverkan.

Och förlåt men hur kul är denna toppkommentar på youtubeklippet av teasern:

hahahahahahhahahahah asssååå ja :(

Även: Daft Punk colabbar med Y……………… flåt Saint Laurent och Hedi Slimane som gör deras stage wear. Det är vad som visas opp i den andra videon! De bär glittriga varianter av Le Smoking och det väl kul för dem. Ser sjukt snajdigt ut om inte annat!!

4 kommentarer | “She’s up all night to this song”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. catharina skriver:

    Kristin!
    Jag är en artonårig tjej som går i tvåan på gymnasiet, jag har under ett tag nu varit intresserad av en kille som är ett år äldre, går i trean osv. Jag vill verkligen ta kontakt med honom men frågan är nu HUR? Helst hade jag velat ta det i verkligheten då sms/facebook inte är det bästa enligt min åsikt, svårt att läsa personen då. Jag har egentligen inga problem med att gå rakt på sak men HUR gör en det utan att verka för på/desperat? Hoppas du kan/vill besvara min fråga då jag tycker att du förut har besvarat ”kärleksfrågor” rimligt:)
    PS! Vi har egentligen inte så mycket gemensamt förutom 1. vi bor i samma samhälle (utanför staden som skolan ligger i) 2. vi har gått på samma skola i högstadiet och 3. våra yngre systrar känner varandra, känns som att dessa faktorer ändå borde vara användbara?

  2. T-Rex skriver:

    Men hol’ up, var det inte du som skrev det där inlägget om brunhåriga tjejen från Turkiet som är med i ”Blurred Lines”? Nu är jag sen på bollen, men blev bara förvirrad för jag har liksom för mig att jag läste det här när det begav sig.

  3. Kristin Zetterlund skriver:

    T-Rex: Nej verkligen inte, har ingen aning om vem hon är ens?

  4. T-Rex skriver:

    Nej, jag tyckte inte det kändes helt rätt heller, var därför jag var tvungen att fråga. All is well, then!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp