We’re making two reflections into one

6:11 24 Apr 2013

Alltså. Vi har ju inte pratat om Mirrors. Eller Justin Timberlakes nya skiva öht. Vet ni varför?? För att jag lyssnat på folk – å de flesta ba ”njaae den är typ så där”, så jag själv har inte börjat lyssna förrän ganska nyligen. UUUUURSÄKTA ni ska ej lyssna på dessa folks. Ni ska lyssna på MIG!!! Och jag säger att den skivan är asabra!!! 

NEJ den låter inte exakt som förra skivan, men det var typ hundra musikår sedan och då kom han typ i princip med en helt ny och egen musikstil – SKA HAN UPPFINNA HJULET IGEN ELLER. Nänä usch jag skulle nog inte ens vara redo för det. Skivan är för det mesta fett chillad, vilket får mig att misstänka att det kanske kommer mer p4rTy_trAxx på uppföljaren han teasat om.

Men NOG NU om hela albument för egentligen behöver ni bara bry er om en låt heheheh: Mirrors!!!!!!!!!! Alltså denna låt kanske redan är årets fetaste öht fan faktiskt. Jag dööööööööööööör fullständigt vid varje lyssning och det är jättejobbigt då jag lyssnar så mycket att jag behöver hjärtålungräddning 289 gånger per dag. Okok men åtminstone tissues jämt då jag faktiskt alltid börjar gråta hahhaha tänker på killy och blir så varm inombords <3

4 kommentarer | “We’re making two reflections into one”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ''Emma skriver:

    JAAA MEN MENAR DETTA!! Tack för att du delar mina åsikter!

  2. Laura skriver:

    Sant! Eller ”Dress on”, ”That girl”, ”Pusher lover girl” och den bästa ”Tunnel vision”!! :)

  3. Sara skriver:

    Den är FET. Kan helt ärligt säga att sedan jag hörde den första gången (Exakt en vecka sedan) har jag ENDAST haft den plattan i lurarana, funderat på att ta nån annan playlist men NEJ min öron vägrar.

  4. Moa skriver:

    MEN ELLER HUUR!!!! Don’t hold the wall och tunnel vision och body count omg GÅR INTE ATT SLUTA LYSSNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG