He wants to explore me like the Internet

4:54 25 Maj 2013

HHahahahha så sjuuukt att jag häromdagen började tänka på hur det skulle vara om två av mina abso favoriter gjorde en låt ihop – The-Dream och Lil’ Kim! Men så tänkte jag att ääh, han kanske tycker Kimberly e rätt pazzé :( ………………. MEN vad hittar jag då på Spotify som jag uppenbarligen heeeeelt missat: en låt med Lil’ Kim, The-Dream (!), Soulja Boy (!!) och T-Pain (!!!). Vid namn ”Download” (remix). Och den är…………………………………………..

Tänk dig dina föräldrar när de ska snacka ”data” och ”World Wide Web” – DEN NIVÅN av awkward cybersnack. Asssåååååååå. Låten är ju tyvärr helt o-bra och kom redan 2009, innan The-Dream hade slagit stort iaf i Sverige (äh, iaf innan JAG visste vem han var who am I kidding). Men alltså Soulja Boys vers??? Aldrig hört någon så ointresserad av det hensjälv säger?! Låter som de pröjsat honom fett bra och som att han är med på en kort vers BARA för pengar och tycker att låten suger egentligen……

oh wait

<:c

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG