And if our love was a game, you just lost

7:23 1 Jul 2013

När jag inte lyssnar på The-Dreams senaste skiva lyssnar jag på en han hjälp till att skapa – Kelly Rowlands nya ”Talk a Good Game”. Herreguuuuuu är det nån som lyssnar eller??? Nivån är SINNES hög och när en plötsligt hör Beyoncés röst på ultrafantastiska spåret ”You Changed” där hon inleder med att säga ”Ladies, y’all wanna do it again…?” och en inser att det är en låt featuring Bey och Michelle!!!!!!! Ja där har vi nåt jag tänker kalla RysFest ’13.

Förutom ovan nämnda låt är ”Gone” en sån självklar hit á la ”Irreplaceable”. Finns det nåt bättre än jag-klarar-mig-så-jävla-bra-utan-dig-lollin’-with-my-ladies-at-the-bar-åt-ditt-face kinda songs??? Svar: NEJ. 

Men det tar liksom inte slut där!! Skivan är sjukt jämn och följer en tydlig röd tråd men ändå väldigt mångsidig och så himla väl genomarbetad. Är så pass stolt över dig, Kelly!!!! Meeeen jag måste ändå flika in att låten ”Dirty Laundry” som just The-Dream proddat och som ÄR bra, var för mig som när man insåg att ens föräldrar var Mänskliga då Kelly sjunger om tidigare upplevd avundsjuka och hat mot Beyoncé. Jag tog det jättehårt av någon anledning?? Blev sjukt obekväm av det och vill helst inte lyssna sönder, även om låten ju faktiskt är xtremt bra…………………………

Men gör er själva och era öron en tjänst och lyssna jättemycket på ”Talk a Good Game”!

2 kommentarer | “And if our love was a game, you just lost”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. chay skriver:

    hmm du bör lyssna på dirty laundry några extra gånger, handlar inte alls om att hon hatat bey! handlar om att va i en destruktiv relation både psykiskt o fysiskt. Snarare vart hon bitter, fort farande glad för sin syster som vart killing it onstage, själv vart hon faded. Lurad att tro att hon ej kunde lämna sin man, lurad att aint nobody love u but me not ur mama not ur papa espacially not bey! bitter över att va manipulerad.. kan tyvärr hända den bästa kvinnan…

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Chay: Hayy, jo det är klart jag förstått att den handlar om destruktiva relationer – sa inte att den handlade om bey-hat, bara att hon tar upp det i låten. Och som sagt: oavsett vad som frambringade de känslorna för Bey hos henne, var det hur som jobbigt att höra. Som att inse att ens föräldrar är mänskliga som sagt. Och kan absolut hända den bästa kvinnan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp