King Push

7:11 30 Okt 2013

Bästa albumet just nu är hands down Pusha Ts senaste ”My name is my name”. Nonstop-repeat @ Casa Zäta!!! Som ni lär minnas skrev jag om min bästa låt från skivan tidigare, men den har fått stark konkurrens från ca alla andra låtar.

Men VARFÖR tillåts fortfarande Xris Brown vara featured på faktiskt jättemånga jättebraiga låtar??? Här är han featured på ”Sweet Serenade” som jag tycker är rätt så jävla tung men fan heller att jag tänker supporta den. NOPE on to the next. Men alltså VEM SOM JÄVLA HELST kan sjunga den refrängen, heck I’LL do it 4 free och då ska Pusha veta att jag EJ jobbar probono för NÅGON. Men i detta fall kan jag tänka mig hjälpa till för det känns nästan som välgörenhet.

Tur att hela albumet väger upp ovan nämnda slip up. Lyssna på alla andra låtar ändå!!! Snälla!! Så pass värt. Allt från old school Clipse-osande ”Suicide” till smoooooth ”Let Me Love You” med allas vår älskade Kelly Rowland ombord. Extremt många andra bra features ska nämnas! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp