Bronx lyfe

10:56 1 Nov 2013

Ovan ser ni mitt häääärliga resestilleben innan jag begav mig mot Örebronx tidigare idag:

  • Senaste numret av Sveriges bästa modetidning STYLEBY
  • Har börjat läsa om hela Harry Potter-serien för börjar få panik över att jag börjar glömma de små detaljerna liksom?? It. Must. Never. Fade. Away.
  • Mina nya Molami Pleat-lurar aka bästa som hänt mina öron??? Aldrig har ”En varg söker sin pod” låtit så bra (obs min favoritpodd)
  • Förevigt skönaste tröjan från Wood Wood! I herrstorlek men självklart krympt i tvätten, till typ just the right tjejstorlek på mig happ

Började resan med att upptäcka att Norwegian, där jag bokat kommande Londonresan och som ”råkat” reservera DUBBLA beloppet när jag betalade, fortfarande inte släppt på pengarna efter typ sex dagar??? Så jag har måstat låna pengar för att överleva hela veckan och kommer därför inte få cash till helgen ens….. tur att jag bara ska bli gödd av mami n papi då. Så jag ringde och försökte få kompensation för my troubles men fick svar att de kan FAXA min bank om jag vill ha mina pengar fortare och att vill jag klaga/begära rimlig kompensation måste jag göra SKRIFTLIG anmälan. I loled all the way home. Kämpa Norwegian!!!!!!!!! Tur för er att jag har möjligheten att låna pengar och typ inte har barn att försörja osv, annars hade detta blitt hus i helv kan jag säga.

Men nu chillar jag med mamma i soffan hemma, rotat igenom tusen gamla bilder och grejer and had many lols, samt tittat på Idol! Är Sverige helt dövblinda eller varför hamnar inte Sandra i topp varenda jävla gång?? Vad är ert problem?? Hon sjunger ju som en true star!! Och så hamnade hon sist ikväll med han Gabriel idag nänänä så pass beneath her faktiskt. Nu måste ni skärpa er och rösta på Sandra!! Till nästa vecka dvs, heja heja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG