Oil it up

8:05 2 Nov 2013

Mellan alla tupplurar, matdags och badkarsbadning hos mamma och pappa smörjer jag just nu in mig med Bio-Oil och den är jävligt go ska ni veta. En oljig olja, inte så där jättetorr men går ändå in i huden DIREKT och kladdar icke. Och luktar lite lite, typ mysigt gammeldags på nåt vis?? Det tillsammans med förpackningen gör att den känns så där göttigt old school, som när en började tjyva av mammas produkter när en först upptäckte hur mycket en kunde förbättra sig utseendemässigt :)))))))) 

Nä men som ni borde veta vid detta laget är jag purdy obsessed av oljor; för hår, fejs, kröppa och naglar. Så jag är xtremt kräsen och har mina gamla och nya favoriter!! Btw vill jag gärna ha tips om just nagelolja??? Sist jag fixade mina naglar berättade jag om hur fjösiga mina blivit de senaste åren och hur jag trodde att det var kopplat till mitt icke-ätande av kött, varpå nageltjejen ba ”nejnej de är bara uttorkade! du behöver olja!”. Wellwellwell, återigen kommer bara goda ting av att inte äta nåns barn och allt jag behöver är ÄNNU mer olja i mitt liv /mvh all greased up

5 kommentarer | “Oil it up”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. L skriver:

    http://www.yummymummyclub.ca/blogs/dan-thompson-beauty-busted/20120831/bio-oil-busted

    ”Bio Oil contains 29 ingredients of which four are plant extracts found in almost every body product on the market, two are vitamins used in every cosmetic formula I have ever reviewed, one is mineral oil (think baby oil), and everything else is slip agents, fillers, fragrance or dyes.”

    Köpte också Bio-oil förut, dont believe the hype. Kan varmt rekommendera rosehip oil (bra för ärr), jojoba oil och arganolja. Där har du tre fantastiska oljor och dessutom naturliga utan massa jox och äckliga kemikalier. De har dessutom väldigt många användningsområden, jag använder jojoba och arganolja till både hår, kropp och naglar, amazing!

  2. Lovisa skriver:

    Ja, som föregående har skrivit så är Bio Oil inget att rekommendera alls.
    För naglarna gillar jag CND Solar oil, Essies cuticle oil och Isadoras nail and cuticle oil. Eller så köper du bara ren mandelolja. arganolja eller jojoba :) Själv gillar jag behändigheten hos nagelmärkena i och med att oljan kommer i en behändig förpackning med pensel.

  3. Malin skriver:

    Kokosolja! Bra för hår och hud. Ekologisk kallpressad med kokosdoften kvar is the shit.

  4. Kristin Zetterlund skriver:

    <3 vad skulle jag göra utan er, klokaste läsarna!! <3

  5. Kajsa skriver:

    Mandelolja från Depend. Mina har växt *sådetknakat* på två-tre veckor.
    Kan också bero på att jag gått å fått gele på naglarna,
    inte förlängt utan bara min egna lilla lilla längd.
    Men dom har nu gått från fnasiga och skivade till längre och starka på snart tre veckor.
    Topp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp