Stockholmspriset 2013!

8:22 27 Feb 2014

Igår slog mamma till på halvstora (vin)trumman då det vankades Stockholmspriset! Och eftersom en inte är 18 längre, well, så känns det idag. Men vem kunde hålla i tyglarna när det bjöds på fabulantastic prisutdelare som tex Alexandra Pascalidou *fan girl blushed* och my bestie, eller värdiga vinnare som Redline Recordings och Shima Niavarani – vars tårframbringande tacktal hölls av 6 nära vänner till henne. Kuriosa: jag var faktiskt med i juryn till priset nåt år men blev aldrig tillbakabjuden hahhahahahha pga _not_ready_for_this_jelly_?? Måste varit så…………………..

Men sen var det efterfest!! = sång, dans ‘n smink-session på toa med Perry liite för länge, sen upp å mingla runt. Men som sagt………… är tydligen inte tonåring längre??? Några glas, lite senare läggdags o så ba……………………… blev det ipren och lösgodis till lunch idag :(( 

På mig hade jag en klänning jag fått av Rebecca för att jag…………. är bäst?? Minns inte men tror d va så. Den är från Nelly ijallyfall, i nåt skönt mjukt tyg och lite mellanmjölklagomt urringad i ryggen bara, ca church wear i min bok.

Kul med fest hallå och grattis alla!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg