Back to backpack

7:43 10 Mar 2014

Jag kan inte sluta leta efter snygga ryggsäckar!!!!! I never thought the daaaay would coooome men där ser jag, en ska aldrig säga aldrig vad gäller FERSHUN. Men det är ej lätt alltså, är de svinsnygga är de svindyra *1 + 1 = 2*. Sen så finns det budgetvarianter som är lite mer uppblåsbara och 90-talsnostalgiska – nonetheless asballa – men kanske inte särskilt superpraktiska när jag TEX vill använda en till kontoret. Har ju också velat färga håret rosa, men så uppstår ju samma frågetecken där: can I pull it off på jöbbe?? Aaaaah, the bitter sweet kontorslife.

2 kommentarer | “Back to backpack”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. jasmin skriver:

    Asså Kristin, jag bara älskar dig och Parisa så mycket att jag kommer att nästla mig in er bekantskap och en vacker dag när vi sitter och käkar våfflor med lönnsirap och jag har bacon på för att det här utspelar sig i San Francisco så kommer jag att säga: ”Kommer ni ihåg den där psyko-kommentaren som nån skrev typ helt utan skiljetecken för ett par år sedan om att hon skulle stalka er och nästla sig in i er värld?”. Och ni kommer att bli lite rädda men sen kommer ni på att det är jag er BFF och att det inte gör något för ni är så glada att ni har mig och för att jag nästlade så jävla bra. Aaah.

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Jasmin: JAG LÄNGTAR!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG