Reverse

6:48 9 Mar 2014

Har länge varit sugen på hudvårdsserien Verso, som faktiskt är svensk och påminner a helluva lot om tidiga Byredo rent grafiskt men men. Har bara hört bra om’ett men när jag har testat i butik så har det funnits ett stort hinder för mig – LUKTEN?? Alltså jag vet inte om det är produktens reaktion på just min hud, men nånting bara klingar ej rätt där fan. På mig luktar det…………………….. sur……………………. mat? Och ingen annan jag pratat om det med håller med om doften eller upplever samma sak. So i guess it’s ME :(

Men nu har jag tagit hem prover och tänker ge det en mer ärlig chans än min spontana ”eeeew”s i butik. Tänker testa dagskrämen och nattkrämen först ut! Får vara extra uppmärksam på folks reaktioner i min omgivning, ser jag många som rynkar på näsan när jag går förbi får jag väl ge upp?? Men hör jag istället massa ooooh’s and aaaaaah’s när jag går förbi så kan det vara produkterna som är makin’ me GLOWWW och då ä dä ba å kö. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG