Fix up look sharp

11:40 29 Mar 2014

Igår —> Idag

Igår spelade vi som bekant på Kåken och det var suuuuperkul som vanligt!! Sjukt att Ida ser blekare ut än jag på bilden??? Jag ser å andra sidan hella slirig ut och det stämmer ju minnsann. Kul att när jag skulle göra iordning mig insåg jag att: jag vet inte vart nåt är??? Deo skor kläder strumpbyxor jacka ööööööööh. Skrapa ihop nåt tillslut ändå.

Idag har i stort sett gått ut på att fixydoona i hemmet och packa upp alla kartonger – dock att vi inte har nånstans att göra av det mesta i kartongerna så ganska mycket får ligga kvar tillsvidare. Detta är f.ö första selfien i nya badrumsspegeln aaaaaw! Kul att killy lagt tillbaka alla produkter i duschen nästan omöjligt hullerombuller, hur lyckas ni grabbar!!! Varenda gång!! Ni kliver in, allt är rakt fint fixat men när ni ställer tillbaka produkterna efter användning GÅR DET INTE ATT STÄLLA DEM RAKT. Nej de ramlar hit å dit och det måste nog vara så att JAG har en magic touch bara. Samma grej med min hårfärgningshandduk där bakom ser jag nu hahahhahahah den har så klart en öggla som är till för att hänga handduken i – men efter att killy använt handduken hänger han tillbaka den uppochner??? Liksom KÖR PÅ DEN på hängaren istället för att bara hänga den i ögglan rätt och slätt. Ääeee killar asså, REALLY can’t live with ‘em men kan inte leva en dag utan just denna ändå.

Dock att jag sagt till honom: skönt ändå att vi ska bo här tills vi dör för flytta det gör vi fan aldrig om kan jag säga er. Aldrig!!!!! Huuuujeda mig vilken process. Började tex gråta inne hos dem jag hyrt förråd hos i veckan, äkta VÄRDIGT ögonblick i mitt liv. Och även när en flyttat ”färdigt” är det ju liksom inte över där?? Nä då börjar bara nästa process: hitta skit till hemmet, RÄTT skit mind you, lägga kanske fyrtio tusen miljarder kruner på’t och hålla på och fixa massa jävla……………… ääe jag orkar inte ens tänka på’t. Men trots allt detta känns det ändå så himla värt ju på nåt vis? Måste va så här det känns att ha barn typ, massssssa slit och skit (bokstavligen), men it’s all worth while. Mmmm verkligen *känner obv inga barn ens*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp