Miss Monet

9:20 4 Apr 2014

Detta problem då: VAR ÄR CASHA?

Ända sedan Terius Nash aka The-Dreams originalsläpp av 1977 så har jag ääääskat det som Casha var featuring på + att hon ju fick en helt egen låt på skivan (om än en cover men men). Cashas version av Silly är min bästa låt att diska till NÅNSIN – oh wait, har en diskmaskin nu?? *started from the bottom* – så hääärlig och mysig och feeling så det räcker och blir över.

Sen dess har jag bara väntat och med tiden liksom……………….. glömt? Bara antagit att hon lär välle släppa nåt eget nån himla gång. Men så har ju inget kommit?? Och snarare än att bara inte komma nånting så känns det som saker FÖRSVUNNIT? Är det bara för mig hon tom försvunnit från Spotify??? Inte för att hon hade några egna låtar där men förut fanns åtminstone bild på’na……………. Men hon verkar så mystisk, hittar knappt nåt om henne (på INTERNET ändå)? Hon har nån egen tumblr, men den verkar inaktuell och ger en inte jättemycket. Står att hon är signad under Terius på Def Jam och att de håller på att spela in henens debut – men han har ju slutat där och på hennes enda uppdaterade kanaler, Twitty och Insta, verkar hon reppa nån annan label. De i sin tur säger att hon håller på att spela in sin debutskiva hos dem……………………. Man baaaaaaaa

ge oss nåt already!? Alltså in the good way, för vi gillar ju din röst så :)))

xoxo Längtar & Undrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg