Maraton

4:07 10 Maj 2014

 

Häromdaga rände vi runt lide, häng på va:


Bilder: privat & Stureplan.se

Spanade in Lindex RIKTIGT snygga AW14. Passande eftersom vädret är så höstjävligt.

Var på ett jobbevent, Damernas Värld hade shoppingkväll med Stella McCartney! Med dem gulliga drinkpinnar och kak-flaggorna ville jag bara dricka och äta upp ALLT. Which I………………………… did??

Elin Kling släpper sitt egna märke Totême och JAG KUNDE INTE motstå pga magiska materialval. Gned mig mot det mesta, försökte väl göra det diskret, men vi snackar snuttefiltigt, nästan SKÄMTAR DU-mjuka plagg.


Bilder: Stureplan.se & privat

Sen en sista trött sväng till festen för det dära Gumball 3000 – något som vanligtvis doesn’t really ring ma bell – MEN inbjudna gäster var Xzibit (!!) och Eve (!!!!!!!!). En träff med den sistnämnde var mitt mål med kvällen, men hon hade självklart fastnat i NYC. Dock var det inga problemas alls för mig att gå fram till Mr Ride Pimper och be om en bild efter några glas, faktiskt hur smidigt som helst då han var en riktig mjukis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg