Q&A Patt-E-dition

6:38 9 Maj 2014

Hej Kristin! Tack för en superbra blogg! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg med tips på bra bhar för oss fellow tjejer med big boobs? Själv är jag smal runtom o stor i kupan, tycker det är jättesvårt att hitta. Speciellt sånna att ha under linnen och klänningar med tunna band eller djup urringning… På de flesta sidor är stor byst bara upp till E-kupa och vad e det med de??
Hade vart så uppskattat! Keep up the good work, girlpower osv. Lycka till med flytten!!! Malin

Hej Malin!!

Jaaoo detta är ju lite av en hjärtepattefråga för mig och något som avhandlas här då och då. Hjärtepatte. Jättepatte. Mhehheh. Men jag själv har ju samma prob, smal runtom o stor i kupan ja och nej det är ju inte helt lätt med underkläder alls. En grej som gör att jag inte kan ha de flesta +D-modeller är att banden inte går att justera hela vägen upp oftast!! Så himla sjuk grej, säkert 100% påhittad av män för vilken person MED FAKTISKA PATTAR vill inte kunna justera banden hur mycket eller lite som helst. Jag är dessutom väldigt tunn över axlarna och behöver dra opp mina band riktigt högt…………………

Mina favoriter kommer från Triumph (inte sessigast men mest praktiska och SKÖNA + upp till H-kupa!!), La Senza (mer sessiga och har en axelbandslös därifrån faktiskt!), Change (har måttet tom 65 för oss som behövert), Elle McPherson (har mer sessiga små spetssaker, EJ bästa stödet kanske men funkar under kortare stunder när jag vill ha nåt lite synligt hosthosthehh). Alla mina kommer nästan uteslutande från dessa märken! Kan varmt rekommendera dem alla verkligen.

Och min nya megafavorit som jag upptäckte tack vare ER <<<333: Shock absorber!! Detta är ju alltså sportbh vi pratar nu då men måste fan slå ett slag för den!!! Bästa som hänt pattys i träningsväg, utan tvivel. 

Avslutar med denna bild på min modell från SA! Är er evigt tacksam för detta alltså!

4 kommentarer | “Q&A Patt-E-dition”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Helenaerik skriver:

    Kolla in chantelle! Grym passform, kvalitet, många modeller går upp i H-kupa och vissa modeller har även 65 runt. Vet att de finns på twilfit eller på nätet! Tips ;)

  2. Fredrik skriver:

    Min bästa vän är Bh-coach och driver webshop, http://www.bhpia.se med stort utbud! Bra märken och även ovanliga storlekar. Hoppas det kan hjälpa er!

  3. Lovisa skriver:

    Jag som har 60 F vet hur det är ;)

    Själv shoppar jag en hel del från ASOS, figleaves.com och bravissimo. Tips tips :)

  4. mikaelaaaah skriver:

    Brastop.com fortfarande ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp