Meet & greet

6:27 6 Maj 2014

 

Hahhahahah alltså nuuuuuUUUU. Såg DETTA och var bara tvungen att dela med mig. Kan inte ens välja favoriter så nu blev det ca alla bilder istället. No hate mot Avril, hon får ju köra sin grej, hon kanske har sina skäl för att se ut att ha the worst time of her life så klart, men det SER JU SÅ KUL UT när vi jämför dessa bilder bara. Vad jag vill påvisa med detta är snarare att Rihanna är min bästis she never knew she was. Finns en (av tusen) anledningar till att jag och Parisa under hennes konsert inte VILLE annat än att hon plötsligt skulle se oss och inse att: där är dem! min long lost soulmates! Men men better luck next time Badgal, we’ll be waiting.

Denna bildserie här är alltså uppbyggd på artisternas såna härna ”Meet & greet”, där fans får betala jättemycket pengar för att ta kort med sin idol i en halv sekund. Och just i detta fall är det lide skoj att jämföra vilka fans som ser ut att ha roligast: Avril Lavignes eller Rihannas. Loooooooooool. 
 

Och så avslutar vi med vad som ändå måste vara seriens bästa bilder??

En kommentar | “Meet & greet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda ♔ skriver:

    Måste kommentera.
    Det är safety guards som sätter upp reglerna, och innan mna köper biljetter säger företaget att det är strängt förbjudet att ta p å deras artister. Avril har blivit attackerad varje gång i brazilien av människor som låtsas vara fans, kommer till m&g och tafsar + attackerar denna, därav regeln.
    När hon var i sverige hade jag m&g och hon var sötaste någonsin, vi fick absolut röra henne, kramas, highfiva, skaka hand, ge henne presenter och prata om dom, signera massa saker m.m. Man ska inte tro på allt man läser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg