Purple kisses

8:29 5 Maj 2014

Östermalmstanty här!!

Idag är en WORLD EXCLUSIVE. Jag har: färgat håret lite något annat än blont!!!!!!! Det är SUPERLJUSLILA men allra mest vitt och silvrigt bara. Hahhaha tror inte ni FATTAR hur nervös jag var?? Har liksom hela livet haft: långt blont hår. Med undantag för varje ung blond tjej i min ålders period av Robynfrisyren. Då var det lite kortare ja. Men annars är min beställning hos frippy som filmkaraktärer har i Hollywoodfilmer, ”the usual”. Jag var SÅ PASS SVETTIG när vi höll på, sa att jag var peppad men var innerst inne helt livrädd. Det är ju bara hår????? Aja, tydligen betyder det mycket för mig visade det sig. Whodathunkit. Alltså jag har inte fött barn men jag tror det är så här det känns faktiskt? Väldigt befriande och känner mig full av kärlek. Ja, det måste va PRECIS så här det känns……………………………..

Sekunden jag fick se mig i spegeln så kom insikten att jag kanske aldrig mer vill va blond!? Jag kanske alltid måste ha lila hår!!!!!!! Jag tror det. Just nu i alla fall. När jag ventilerade mitt sug inför dagens klipp på jobbet var det blandade reaktioner, allt från ”östermalmstantigt?” (HAHA det är ju en KOMPLIMANG jeez) till ”börjar du gråta kan du ju alltid tona tillbaka”. Betryggande :))) Men nu har jag som sagt fött mitt barn och jag vill aldrig ha nåt annat. Fetaste tack till Sofia på Chukrovukota för att du läste mina tankar, men ändå fick mig att våga ta språnget!!

Det första jag gjorde med mitt lilla lila hår var att tillaga en del av vår inflyttningspresent från killys pappa: 5 KILO PASTA!!!!!!! Det var alltså Tidernas Bästa Inflyttningspresent. Tog tom en bild åt er för att visa just exakt hur GALET mycket pasta det är. Större än min överkropp åt alla håll och dimensioner!?? Njam njam njammmm

5 kommentarer | “Purple kisses”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sana skriver:

    OKAY JAG DOG VAD SNYGGT! :D

  2. Pernilla skriver:

    DÖR vad fint det blev! <3
    [img]http://i.imgur.com/dP0Vf.gif[/img]

  3. KarinS skriver:

    Åh fint!

    Har tänkt fråga ett tag, använder du nya neulash och funkar den lika bra? Kan inte bestämma om det är värt..

  4. A skriver:

    SNYYGTTTT!!!!!!!!!!!
    [img]tumblr_n3ipbezgS31r45hmmo1_250[/img]

  5. Isabelle skriver:

    såå snyggt azz! önskar jag vågade med den färgen :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG