Pre-sommar

8:25 21 Maj 2014

NÄMENNNN vilken sommardag?? Eller dag o dag what do I know, sitter ju bara framför daty hela dagen, men vilken sommareftermiddag woooooooo

Jag mötte upp dem goa vänner på Diplomats uteservering först och sen en sväng förbi Byredos butik som renoverat om helt! Där ser det INTE likadant ut som när jag jobbade där kan jag säga, sjukt mycket fräschare, ljusare och nice. Satt hela bussresan hem och såg hur folk cringade för jag stank så mycket av allt jag spruta på :))) Väldans inne på 1996 just nu, även om jag aldrig skulle tacka nej till some Flowerhead. Men vi får se…………………….

Utanför butiken hade även en indisk food truck parkerat och JAHA det var bara det godaste jag nånsin ätit???!!!! Typ kikärts, spenat och lök-röra som de gjort bollar av och FRITERAT? Sen med två olika saucer och granatäpple. Ville nästa vara the rude one och fråga efter receptet för det var helt overkligt gott, tänk vegetariska chicken wings fast utan det stackars hemska och äckliga chickenet!!!

En kommentar | “Pre-sommar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maya skriver:

    Var har du köpt dina supersnygga solglasögon? :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG