Q&A – att starta klubb!

8:42 19 Maj 2014

Hej Kristin! Du har ju haft en klubb med dina tjejkompisar. HUR pitchade ni idén, fick alla att tro på att ni skulle fixa det osv? Jag och mina tjejkompisar har nämligen fått världens bästa klubb-idé och vill nu genomföra den, pitcha den för de som har hand om mitt universitets nöjesutbud. Hur gjorde ni? Hade ni ett färdigt koncept som ni ba smällde upp på bordet eller vart ni kontaktade? Hoppas du fattar frågan, vill ha lite pepp och tips att tänka på när man kör egen klubb! Universitetet som vi pluggar på har nämligen en asfet lokal med fulla rättigheter mm, det gäller bara för oss att liksom sälja in vår idé. Tack för en GRYM blogg! Elin

Hej Elin!! 

Och KUL! Först i början av mitt spelande så var jag mest bara tillräckligt jobbig tillräckligt länge för att de på min stammisklubb skulle låta mig spela skivor. Jag tjaaaatade och klaaaagade på allt jag hade velat höra istället och en dag fick de nog. Så på den vägen var det för mig. Det där med att driva en hel klubb kom dock som en package deal för mig antar jag – blev tillfrågad då jag kunde spela skivor + ”var ute i svängen” *oj kräktes lite förlåt*. Har också haft turen att jobba med folk som alltid låtit oss göra lite precis vad vi vill, typ väldigt fria tyglar och mycket tillit. Det är få förunnat i den branschen inser jag nu?? 

Så egentligen kanske jag inte är den bästa att fråga MEN jag har fan ingen skam i kroppen utan vore jag du skulle jag bara: tjata och aldrig skämmas. Tjata tills du får din väg – ‘cause guess what, annars finns det alltid nån annan som tjatar sig till sin väg och VARFÖR skulle inte hen vara du? Hen andra är också i nio av tio fall en manliga medelmåtta and i get the strong sense that you’re not. Och som sagt: aldrig skämmas!!!!!! Det DÄR är något som kommit med åldern. Alltså fyyy faaan vad jag inte skäms för NÅT nu för tiden? Jag har så extremt få fuqs to give om det allra mesta – förutom det som betyder allra mest här i världen då så klart duuh. Allt annat bara…….. blurs out. Typ det VÄRSTA som kan hända är att du får ett nej och vad gör det som hundra nay tjugo nay ETT år? Det bästa vi tjejer kan göra är att sluta bry oss, skämmas och hämmas och BARA KÖRA som andra halvan av jordens befolkning är upptagna med att göra. Är arrangörerna NORMALA OCH VETTIGA släpper de fram dem med bäst idéer och True Passion, och tror du på er idé så pass som du gör är det ju inget snack om saken. HEJA ELIN LYCKA TILL!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG