Ass Killer

6:25 11 Jun 2014

Här ser ni två glada som igår testade att träna på Be Core! Minuter efter att vi båda nästan spydde (JA alltså bokstavligt talat rapade konstant under träningen pga ”det ville opp”). Vi var ett gäng med vår hostess with the mostest Petra, och faaaaan va vi körde alltså. Aldrig tränat så där i hela mitt liv. Tog i, skrek, gav upp, rapade, tog i, rapade, gav upp, torkade svett, brölade AND REPEAT. Alltså jag var LÄTT minst vältränad i vårt gäng?? Det var STYRKA liksom. Och jag har ganska lite fysisk sådan :))) Men psykisk jotack där plöjer jag skiten ur (tortyr)maskinerna ovan ;)))

Träningen är pilatesinspirerad och alla som följer någon form av Victoria’s Secret-modell på insta har sett att detta är fan vad de använder på ricko! Och eftersom jag äääälskar pilates var jag aspepp på att prova. Skulle dock inte säga att det var som pilates (ska det ju inte vara heller, men för att förtydliga bara), det är annorlunda iom maskinen och vikterna – då du i pilates i princip enbart jobbar med din egna kroppvikt. Det här är ju mer styrka som sagt och verkligen RÅtufft. Tom Petra som är sjukt vältränad kämpade också!! Inte lika mycket som vissa andra men……………………..

Det som jag gillar i pilates är att du utgår från dig själv, du hittar din egen nivå på alla rörelser. Här var det typ: ”nu tar ni denna vikt/motstånd”, ”gör rörelsen så här djupt ner”. Och ja ba…………. jag kan inte. Så sa tränaren: jo det kan du *tryckte lätt på mig*. Varpå jag ba………… NEJ DET GÅR FAKTISKT INTE!!!!!! *trilsk bebis flänger sig på golvet*. Det är ju svårt att ta samma vikter och göra rörelser precis som de som är megavältränade, så jag tycker att det kunde funnits fler nivåer på övningarna. De i sig var roliga och EFFEKTIVA to say the least. Tror dock att det finns olika nivåer på passen och rätt säker på att Petra valde säkert The Killer of Asses till oss!!! Kan nu inte: gå, sitta, stå, fungera men FAN kul det var. Jag kommer lätt att köra igen, fortsätta trilska mig och bröla, tills jag plötsligt märker att jag inte behöver klaga längre. Och en vacker dag kanske jag kan bära hem matkassar från butiken utan att få träningsvärk……………………………………!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg