Let your hair down

6:22 19 Jun 2014

Nytt från tre favoriter: Adam Tensta (!) feat Mapei (!!) prod av Carli (!!!) = megaaaa

Och JAAAAA om bara några (se: många) timmar är jag ju ledig och ska göra just detta, let my hair down osv. Åka till Arboga för att fira Midsommar också!! Nära the motherland of Örebronx, but no cigar. GuuuHUUUUUD så mycket som ska hinnas göra innan dess kan bara skratta!!! Har haft sån sinnessjukt stressad vecka, ni vet när du säger fel ord i helt fel sammanhang för hjärnan har fått kortslutning?? Så har hela min vecka varit?! ”Vi måste maila bananen till Björn (mottagaren heter egentligen Anna) för han måste gå den borta bra”. Och iiiiiingen fattar nåt av det du säger. Hhahahahaha det ska bli en spännande dag detta!! Får försöka soothe my mind med denna bangerrrrrr

En kommentar | “Let your hair down”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tacos skriver:

    Hej queen Z min förebild i allt.
    Du har ju så pass fina ögonbryn!! Jag har precis fått upp ögonen(/brynen) för att börja sköta mina bryn till perfektion för jag har upptäkt att hela ens feja blir snyggare om man har dem sexit noppade. Har för mig att du ngn gång tipzat om en ögonbrynsgel-ish för att fixera formen? Har jag drömt detta eller har du en bra på lager jag kan köpa? E trött på att ta svart mascara och se ut som monica de hex, vill ha ngt genomskinligt. Evigt tacksam för svar , har alltid haft så bra nytta av dina beautytips!!!!!!!!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG