Skin din’

8:18 26 Jun 2014

I veckan käkade jag och ett göttigt gäng middag med ett av mina bästa hudvårdsmärken La Roche-Posay och Vichy, som jag inte testat så mycket innan. Det blev en trerätters på Pontus! men det var enbart de underarmsstora vita sparrisarna täckta av den goaste tryffelhollandaisen ever som fastnade på bild, då de andra ba slorrrp. Som bordsherre hade jag rena rama turen att få Rami! Alltså han vill jag ju bara vika ner i min ficka och bära runt som en liten gosboll!!! Det var snällt menat även om det kanske lät lite soso inser jag nu…………………….

LRP och Vichy fick presentera sina varumärken lite närmre och måste ändå säga att LRP har jag fan stenkoll på då jag jobbat med dem och använt deras produkter i massa år. Jag använder deras solskyddsserie, Hydreane, Toleriane, Lipikar, termalvattenspray……………… u name it, i use it………………….. Men nu har jag bestämt mig för att testa lite mer Vichy också så vi får la se snart if I gloooooow mer än vanligt eller så ;)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg