Nobody can say no!

6:26 25 Jun 2014

Det jobbiga i att Michelle Williams ”Say yes” inte finns på Spotify än är att jag på riktigt måste loopa om den hela hela tiden via Youtube. Borde haxa ihop något script som gör det åt mig MEN JAG HAR INTE TID skoja minns verkligen inget sånt från plugget aja. 

Om inte denna låt gör dig glad then i dono what will! 1) DC ihop igen iiiih 2) gemenskapen?? folkfest yaaay 3) livscatchy. Den får mig nästan att vilja bli frälst – bara av Michelle, Kelly eller helst Bey då………………………………… Lawd, om du skickar mig ett script som fixar repeaten så att jag kan loopa mig igenom dem tyngre arbetsdagar lovar jag att aldrig inte le (TYP).

Kuriosa: häromnatten tog det lite längre tid för mig än vanligt att somna – jag hade nämligen kommit på en så jäääävla bra melodislinga. Nynnade i huvudet och ba faaAAN!!! Glöm inte denna imorgon!!! Så jävla fet!!!!!! Eller känner jag inte igen den lite…………………………… Tills jag insåg efter lite väldigt för jättelång tid att jag legat och huvudgnolat på den exakta melodin till, you guessed it, SAY YES. Åååååååh hjärny you are my gift, you are my curse.

3 kommentarer | “Nobody can say no!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Heddan skriver:

    Hörru skriv in ”repeat” efter ”youtube” i länken så det blir ”youtuberepeat.com….” så är dagen räddad! Ha det gött

  2. Johan Ch skriver:

    Bra låt. Mycket bra för att vara dagens musik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg